Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2667, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Dārgais par turnīru Katarā, dankeru ikdienu, atalgojumu un LBL

Piedāvājam Andreja Siliņa sarunu ar vienīgo latviešu profesionālu dankeri Kristapu Dārgo, kurš ir arī profesionāls basketbolists. Kristaps dalās iespaidos par pagājušajā nedēļā Katarā notikušo FIBA 3x3 "All Stars" pasākumu, stāsta par dankošanas niansēm, gatavošanos, prasībām no organizatoriem un atklāj, cik var nopelnīt profesionāls dankeris. Tāpat Dārgais pieskaras basketbola sezonai, kas "Barons/LDz" komandai nav sākusies pārāk labi, un, izrādās, paralēli basketbolam turpina mācības arī maģistrantūrā.

Sarunas fragments šeit: Dārgais: "Bijis tā, ka 6-7 stundas pirms...

Sarunas garums: 65 minūtes

, 2015-12-17 04:44, pirms 8 gadiem
1:00:30 jautajums par Zonni. Atbilde reāli ,lai nepazaudētu darbu... Ja nav talants, tad varbūt nav lemts... Vienīgais kā Zonne var būt kaut mazliet efektīvs profesionālajam basketbolam ,ja viņš ļoti uztrenē metienu ar to viņa smago darbu ;D un obligātie jāpieliek masa ,lai kaut ko var izdarīt aizsaardzībā... pietiekami labi spēlē (LBL2 Līmenim)
, 2015-12-18 14:42, pirms 8 gadiem
Intervijai nav ne vainas. Dārgais labi stāsta un galvenais, liekas, ka ir sakarīgs un izglītots sportists.