Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542), Fid:2667, Did:0, useCase: 3

Video: Rihards Bukarts par tēvu Ralfu, Stupinu, Tambijevu un NHL sapni

Andris Liepa
Andris Liepa
Rihards Bukarts ir viens no šā pavasara Latvijas hokeja izlases spilgtākajiem atklājumiem. Lielā brāļa Roberta lielākais fans - savulaik skatījies pilnīgi visas brāļa spēles un pirmo golu Latvijas izlasē iemetis no brāļa piespēles. Kas gan var būt vēl skaistāk? Atšķirībā no pragmatiskā un varbūt mazliet lēnīgā Roberta pats sevi sauc par trako brāli, kuram minūtes laikā emocijas var mainīties no +100 līdz - 100. Tiešām trakais Bukarts, jo vairāk par visu grib spēlēt NHL.

No trīs četru gadu vecuma uz ledus katru (!) dienu, tēvam piederošajā "Daugavas" stadiona hallē. Skolojies pie daudziem treneriem, bet Leonīdu Tambijevu uzskata par pašu godīgāko treneri pasaulē. Kā jaunais spēlētājs audzis arī Rīgas čempionātā, kur, spēlējot kopā ar Ronaldu Cinku, mačā pret "Hanzu" (13:12) piedalījies visos 13 vārtu guvumos (7+6). Ļoti atvērts un simpātisks jauns cilvēks, kurš daudz nedomā, ko citi par viņu domās, pie izdevības uzdziedot arī par visapkārt esošo zemeņu lauku. Kā jau jūrmalnieks...

Sarunas garums: 64 minūtes
Vērtējums: +2

  +2 [+] [-]

, 2017-06-14 20:47, pirms 7 gadiem
Sakarīgs čalis! Jācer, ka izveidos labu karjeru!

  -1 [+] [-]

, 2017-06-15 13:32, pirms 7 gadiem
Šeit nav runa par interviju, bet gan par to ,ka UBUNTU sistēmā nemaz nav iespējams noskatīties videomateriālu! Labi, ka samaksāju tiki nieka centus! Citreiz zināšu,ka nav ko atbalstīt šamējo pasākumu! Čau!

  +1 [+] [-]

, 2017-06-16 18:56, pirms 7 gadiem
Osias rakstīja: Šeit nav runa par interviju, bet gan par to ,ka UBUNTU sistēmā nemaz nav iespējams noskatīties videomateriālu! Labi, ka samaksāju tiki nieka centus! Citreiz zināšu,ka nav ko atbalstīt šamējo pasākumu! Čau!
Neesmu portāla tehniskais cilvēks, bet meklē problēmu savā vada galā, jo ar Ubuntu viss iet ok.
restorāni Rīgā - saņem atlaides