Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542), Fid:2667, Did:0, useCase: 3

Video: Ankipānam izlasē jāievieš "Torpedo" spēles stils

Andris Liepa
Andris Liepa
Ģirts Ankipāns Latvijas hokejā ir unikāls cilvēks. Jaunībā izspēlējies Vācijas otrajās un trešajās līgās, Ģirts par profesionāli kļuva Viestura Koziola "Rīgā 2000". Izlasē pasaules čempionātā debitējis 27 gadu vecumā. 2008. gadā, kad veidoja "Dinamo", Ģirts nebija tajā plānots, taču nospēlēja piecas sezonas, it sevišķi labi blakus Marselam Hosam. Latvijas izlases godu aizstāvējis divās olimpiskajās spēlēs un četros pasaules čempionātos, nu izaudzis līdz izlases trenerim. Ar trenera sertifikātu. Bet savām domām. Un mugurkaulu. Domājošs un, kā runā hokeja sabiedrībā, ļoti perspektīvs treneris.

Sarunas fragments šeit: Ankipāns: "Man ļoti paveicās, piezvanīja Sējējs"

Sarunas garums: 62 minūtes
Vērtējums: +12

     [+] [-]

, 2016-04-05 21:26, pirms 8 gadiem
Zinot, cik Ankipāns ir nerunīgs tips, šķita, ka intervija var neizdoties. Tomēr intervija interesanta. Varbūt nav arī tā atraktīvākā saruna ar n-tiem jokiem, bet visnotaļ labi. Paldies.
restorāni Rīgā - saņem atlaides