Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2667, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Bērziņš par Zvirgzdiņa atlaišanu, komplektāciju, budžetu

Piedāvājam Andreja Siliņa sarunu ar basketbola kluba "Valmiera/Ordo" ģenerālmenedžeri Mārtiņu Bērziņu. Sarunā Bērziņš atklāj iemeslus trenera Ainara Zvirgzdiņa nomaiņai, kāpēc par galveno treneri tikai dažas spēles strādāja Gatis Melderis, Bērziņš stāsta par kluba budžetu, komplektāciju, darbu ar jaunajiem spēlētājiem, ambīcijām un vairāk iepazīstina ar sevi.

Sarunas fragments šeit: Bērziņš: "Mūsu budžets varētu būt uz pusi...

Sarunas garums: 68 minūtes

, 2016-02-04 16:53, pirms 8 gadiem
Ļoti laba, klausāma intervija. Piekrītu par Latvijas kausa nepieciešamību! Kaut nu izdotos, es atbalstu.
, 2016-02-26 17:47, pirms 8 gadiem
Ļoti laba intervija!

Par Latvijas Kausu - Zvaigžņu Spēles nedēļas nogali mierīgi var aizstāt ar šo pasākumu, jo pati Zvaigžņu Spēle ir ļoti garlaicīgs pasākums un kā jau M Bērziņš minēja tad var iesaistīt šī kausa laikā arī 3nieku konkursu un Slam Dunk konkursu!

Interesanti zināt ar ko Ventspils argumentē savu nevēlēšanos piedalīties šajā kausa izcīņā?

Man liekas ka ažiotāža būtu pietiekami liela un tas būtu pievilcīgs formāts skatītājam, jo trīs dienu laikā cilvēki redzētu ļoti labu basketbolu!
, 2016-02-26 17:50, pirms 8 gadiem
2003/2004 gada sezona - sezona kad Valmierā spēlēja viens no labākajiem viesspēlētājiem kluba vēsturē - Ronels Mingo, ja atmiņa neviļ tad tajā sezonā spēlēja arī vel viens spilgts leģionārs - Raimonds Leikus!