Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542), Fid:2588, Did:0, useCase: 3

Kirovs sola prēmijas… arī šogad?

Jānis Celmiņš

Kirovs sola prēmijas… arī šogad?
Kirovs Lipmans
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā atlicis aizvadīt vienu spēli. Brīžos, kad mūsējiem jācīnās par kaut ko lielu, tiek locīts mūžsenais jautājums par Kirovu, naudu un prēmijām. Tieciet vai nē, bet arī šis gads nav izņēmums. Vai arī šogad Lipmana kungs apsolījis prēmijas?

Divas dienas pirms pēdējās spēles Prāgā mūsu hokeja ripas bīdītāji pletēja solīdos kreklus, lai dotos uz Latvijas vēstniecību Čehijā. Te nu žurnālisti klupa virsū Kirovam ar mūžseno jautājumu par prēmijām. Lielai daļai mūsu hokejistu no šīm prēmijām ne silts, ne auksts, bet ir tādi, kuriem tās ir svarīgas. Tā sacīt: mazumiņš, bet patīkami. Lielākajā daļā pēdējo gadu čempionātu Kirovs prēmijas solījis un izņēmums nav arī šis gads, taču nu par to var runāt pagātnes formā. „Solīju čaļiem labu naudu par iekļūšanu ceturtdaļfinālā,” saka mūsu hokeja tēvs. Tas nozīmē, ka par uzvaru pār Franciju, kas mūsējiem garantēs vietu spēcīgāko 16 pasaules komandu pulkā, vīriem nekas netiek solīts. Tas gan ir veselas divas dienas pirms mača. Viss gan vēl var mainīties. Piemērus tālu nav jāmeklē, vēl šopavasar federācijas valde darbā pieņēma Tomu Kūlenu, bet jau pēc neilga laika viņš tika saukts tikai par aģentu, un pareizi vien ir. Aleksandram Beļavskim tīri labi pietiek ar Kārli Zirni, kurš šķiet uz mūsu izlases soliņa jūtas un iejūtas arvien labāk. Mums vajag večus, un Kārlis tāds ir.

Raunas ielā šopavasar pieņemti pietiekami pragmatiski lēmumi un Kūlena jautājums nav vienīgais. Saprotot, ka mūsu vīri uz Prāgu šopavasar dosies ne spēcīgākajā pulkā, arī uzdevums izlasei tika izvirzīts pareizais. No Kirova mutes šodien saklausīju vēl vienu prātīgu frāzi. „Ja Beļavskis saglabās vietu grupā, es viņam palīdzēšu arī nākotnē,” teic Lipmans, liekot nojaust, ka pat uzdevuma neizpildīšanas gadījumā Latvijas izlases esošais treneris paliks amatā. Tas būtu vēl viens pragmatisks lēmums.

P.S. Var nenogurstoši locīt prēmiju jautājumu, bet ne jau par tām čaļi cīnīsies 12. maija vakarā pret frančiem. Viņi cīnīsies par savu vārdu, godu, valsti un dzimteni, tāpat kā to ir darījuši līdz šim… Lai izdodas!

  -2 [+] [-]

, 2015-05-10 23:20, pirms 9 gadiem
Es ARĪ CERU KA IZDOSIES!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-05-11 14:17, pirms 9 gadiem
Attiecībā par Beļavska nākotni, pēc tā ko es redzēju mačā pret Austriju un arī , sākot no otrā perioda beigām pret Vāciju, man sāk mākt šaubas, vai Beļavskis ir tik labs fiziskās sagatavotības uztrenēšanā?
Tik lēnu Miķeli, kā spēlē pret Austriju, es nebiju redzējis!

  -1 [+] [-]

, 2015-05-11 15:31, pirms 9 gadiem
sjamba rakstīja: Attiecībā par Beļavska nākotni, pēc tā ko es redzēju mačā pret Austriju un arī , sākot no otrā perioda beigām pret Vāciju, man sāk mākt šaubas, vai Beļavskis ir tik labs fiziskās sagatavotības uztrenēšanā?
Tik lēnu Miķeli, kā spēlē pret Austriju, es nebiju redzējis!
par fizisko gatavību izlasē atbild Vilnis Klucis nevis Beļavskis

  +1 [+] [-]

, 2015-05-11 16:36, pirms 9 gadiem
telus rakstīja: par fizisko gatavību izlasē atbild Vilnis Klucis nevis Beļavskis
Taču Beļavkis atbild par fizisko kondīcīju treniņiem arī, vienojoties ar Kluci. Abiem diezgan līdzīgs atspulgs saistībā ar šo.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-11 17:57, pirms 9 gadiem
telus rakstīja: par fizisko gatavību izlasē atbild Vilnis Klucis nevis Beļavskis
Protams, Dārziņa un Daugaviņa piemēri rāda, katrs pats savas laimes kalējs! Arī Saulietis fiziski labi izskatījās! Toties, kā viens un tas pats austrietis, kā stāvošus apslido gan Cibuļski, gan Sotnieku, tas jau par traku! Ar nogurumu vien tas nav izskaidrojams! Arī vācieši un austrieši pret mums spēlēja nākamajā dienā, tikai stundu skaits atšķīrās! Atbild par visu vienalga Beļavskis...
restorāni Rīgā - saņem atlaides