Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2529, Did:0, useCase: 3

Startē 2015. gada Vieglatlētikas prognožu spēle

Startē 2015. gada Vieglatlētikas prognožu spēle
Foto: Scanpix/AFP

Trīs dienas jums ir iespēja nobalsot par saviem janvāra favorītiem 2015. gada Vieglatlētikas prognožu spēlē! Balvā būs iespēja ar atlaidi nopirkt braucienu uz 2016. gada pasaules čempionātu vieglatlētikā telpās, kas notiks ASV pilsētā Portlendā. No sestdienas jau varēs prognozēt februāra izcilniekus.

Ar labākā sportista, trenera un prognozētāja apsveikšanu gadskārtējā Latvijas Vieglatlētikas savienības (LVS) ballē finišēja 2014. gada prognožu spēle. Par labāko sportisti kļuva Jeļena Prokopčuka, kura ar ceturto vietu Ņujorkas maratonā finiša spurtā apsteidza kārtslēcēju Mareku Ārentu par vienu punktu. Par gada treneri kļuva šķēpmešanas treneris Gints Palameiks, bet galveno balvu (apmaksāts brauciens uz Eiropas čempionātu vieglatlētikā telpās Prāgā) labākajam prognozētājam izcīnīja Inese Greķe, kura to dāvināja statistiķim Andrim Staģim.

Pirmās sacensības jaunajā sezonā jau ir notikušas, un ir zināms arī pirmais uzvarētājs decembrī, par ko informēsim drīzumā. Lai pēc sarunām par spēles izskatu un saturu šajā sezonā paspētu nobalsot arī par janvāri, jums šobrīd ir lieliska iespēja iesniegt savas prognozes un apsteigt konkurentus, zinot Latvijas vieglatlētu sasniegtos rezultātus pusjanvārī. Tikai 14., 15. un 16. janvārī varēs vēl balsot par janvāri, bet no sestdienas, 17. janvāra, - jau par februāri.

Kas jāizdara, lai nobalsotu? Jāieiet raksta beigās pievienotajā saitē un jāizvēlas desmit vieglatlēti, kuriem jūs dodat priekšroku janvārī. Vispirms pirmā vieta, tad otrā utt., jānorāda telefons un portāla sportacentrs.com lietotais vārds, lai vajadzības gadījumā varētu sazināties un izsniegt balvas.

Vēl atgādinām, ka lielās balvas izcīņā piedalās tie prognozētāji, kuri LVS kontā ieskaita ziedojumu desmit eiro. Tas ir uz pusi mazāk nekā iepriekšējā sezonā.

Lai veicas!

2015. gada prognožu spēle

  +1 [+] [-]

, 2015-01-14 21:04, pirms 9 gadiem
Man tāds viens jautājums, kāpēc starp pretendentiem nav Edgars Erins????

  -1 [+] [-]

, 2015-01-14 23:47, pirms 9 gadiem
talsins rakstīja: Man tāds viens jautājums, kāpēc starp pretendentiem nav Edgars Erins????
Edgars pretendē uz iekļūšanu Latvijas bobsleja izlasē, kur iespējas uz augstu vietu pasaulē būtu lielākas. Varbūt ir kas mainījies.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-15 00:25, pirms 9 gadiem
Dainis Āzens rakstīja: Edgars pretendē uz iekļūšanu Latvijas bobsleja izlasē, kur iespējas uz augstu vietu pasaulē būtu lielākas. Varbūt ir kas mainījies.
Tiešām ir šis tas mainījies: Daudzcīņnieks Edgars Eriņš atgriezies sacensību...