Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Pujāts: "Esmu ļoti neapmierināts ar savu startu"

Pujāts: "Esmu ļoti neapmierināts ar savu startu"
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Kārtslēcējam Paulam Pujātam debija beidzās pēc trim lēcieniem viņam zemā augstumā.

Lūgts komentēt šodienas mačus, Pauls nekā laba tajos saskatīt nevarēja: „Nekā laba šodien sacensībās nebija. Esmu pilnīgā nesaprašanā – parasti sacensības sāku ar 5,20 metru augstumu, tagad 5,10 metrus nevarēju pārlekt. Nevarēju izskriet cauri – vējš varbūt traucēja, pats varbūt bišķiņ apmulsis biju. Esmu ļoti neapmierināts ar savu startu. Lecot, negāju cauri vertikālei. Augstumu varēju pārlekt. Sacensībām gatavojos ļoti nopietni. Kādus astoņus kilogramus svara esmu nometis, lai vēl augstāk varētu uzlidot... Arī iesildīšanas laikā nekas neliecināja par draudošajām briesmām. Pats esmu šokā.”

Nepietiek, ka sportists nepārleca sākuma augstumu. Pujātam vēl ilgāku laiku nācās uzkavēties sektorā, kamēr viņš saņēma atļauju to pamest kopā ar vēl dažiem neveiksminiekiem. Uz jautājumu par to, kas ir nepatīkamāk – neveikt sākuma augstumu vai ilgi netikt prom no sektora pēc tam, viņš par sliktāko variantu tomēr atzina sākuma augstuma neveikšanu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-30 19:26, pirms 12 gadiem
Labi ka bez rezultāta! Leitis gan ierakstījās EČ vēsturē!

     [+] [-]

, 2012-06-30 19:42, pirms 12 gadiem
Gravitaacijas konstante uz briidi pieauga, tas arii viss.