Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Vienīgajam Krievijas soļotājam pirms starta PČ pozitīvas dopinga analīzes

Agris Suveizda

Vienīgajam Krievijas soļotājam pirms starta PČ pozitīvas dopinga analīzes
Aleksandrs Jarguņkins
Foto: sport-express.ru

Krievijas Antidopinga aģentūra aizliegtu vielu lietošanā pieķērusi krievu soļotāju Aleksandru Jarguņkinu, kuram rīt vajadzēja piedalīties 50 kilometru soļojumā pasaules čempionātā Pekinā, vēsta ziņu aģentūra TASS.

"Par to, ka manam padotajam organismā atklāja eritropoetīna pēdas, uzzināju tikai vakar vakarā un atrodos pilnīgā šoka stāvoklī," atzina sportista treneris Konstantīns Golubcovs.

"Nespēju saprast, kā kas tāds varēja notikt," Golubcovs turpināja. "Pats sportists, kurš palika mājās, galvo par savu nevainību. Vēlos, lai visi tiktu skaidrībā, kā tas varēja notikt, ka starptautiskie antidopinga dienesti Jarguņkina organismā neko aizliegtu neatrada, bet RUSADA atrada."

Krievijas Antidopinga aģentūras direktors Ņikita Kamajevs paziņoja, ka aģentūra ir uzsākusi izmeklēšanu saistībā ar Jarguņkina pozitīvajām provēm: "Visa informācija par izmeklēšanu ir konfidenciāla, un līdz Disciplinārās komitejas lēmumam komentāru nebūs. Šādos gadījumos, kad individuālajos sporta veidos tiek izmeklēti iespējami pārkāpumi, sportists uz izmeklēšanas laiku tiek atstādināts no sacensībām."

Izmantotie resursi:
ТАСС: Спорт - РУСАДА начало расследование в...

  +2 [+] [-]

, 2015-08-28 14:44, pirms 9 gadiem
Un te vel kads jautaja,kapec Krieviem tik viena medala!?

     [+] [-]

, 2015-08-28 16:38, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Un te vel kads jautaja,kapec Krieviem tik viena medala!?
Nav jau nekādas "European Games", kuras uztaisītas, lai spodrinātu Post-Soviet telpas diženās "republikas" ar daudz kreisajiem sporta veidiem un pat tajos tiek naturalizēti sportisti. Bet pēc gadiem 50, Kremļa propagandas kanāli atspoguļos to kā "diženu uzvaru pār Gejropas valstīm".

  +1 [+] [-]

, 2015-08-28 21:43, pirms 9 gadiem
Tiešām dīvaini: visu laiku teica, ka drīkst, piesedza, kā vien varēdami, bet tagad - čušš. Vajadzēs paplašināt pret Rietumiem vērstās sankcijas. Aizliegt importēt rietumvalstu EPO, piemēram.

     [+] [-]

, 2015-08-29 10:36, pirms 9 gadiem
vienīgais Krievijas soļotājs, un tas pats-cirvis.
Agrāk šiem vesela banda soļoja.