Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Augstumā var lēkt arī šādi

Izrādās, nav obligāti jābūt afrikāņu gargabalniekam, lai vieglatlētikas sacensībās startētu basām kājām. Kolumbijas pilsētā Kali notikušajā pasaules jauniešu čempionātā to veiksmīgi darīja igauņu desmitcīņnieks.

Vieglatlētikas cienītāji ar stāžu atcerēsies divkārtējo olimpisko čempionu maratonā no Etiopijas Abebi Bikilu, Dienvidāfrikas garo distanču skrējēju Zolu Badu un, droši vien, vēl kādus mazāk zināmus Āfrikas izcelsmes skrējējus, kuri vismaz karjeras pirmsākumos startēja bez apaviem, basām kājām. Taču pie labākās gribas nespēju atcerēties, ka nopietnās sacensībās kāds basām kājām būtu lēcis augstumā. Nupat pasaules jauniešu U-18 čempionātā tas ir noticis- tā startēja kārtējais mūsu ziemeļu kaimiņu desmitcīņas talants Hanss Kristians Hausenbergs. Neesmu atradis informāciju, kādēļ tas noticis- smalks taktisks gājiens vai vienkārši nozaudēti apavi-, taču viss beidzās igauņu sportistam laimīgi- augstlēkšanā pārvarēti 1,90 metri (kas nav slikts rādītājs 16 gadus vecam daudzcīņniekam ar personīgo rekordu 1,95 m), bet visu disciplīnu summā bronzas medaļa.

  +2 [+] [-]

, 2015-07-26 22:14, pirms 9 gadiem
paldies par info, labs!