Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Pirmo reizi Latvijā notiks Bērnu vieglatlētikas festivāls

Andrejs Siliņš

„Bērnu vieglatlētikas festivāls” ir pirmais šāda veida vieglatlētikas pasākums jeb sporta svētki bērniem, kas pulcēs teju 200 otrās klases skolēnus no visiem Latvijas novadiem. Ar „Bērnu vieglatlētikas festivālu” Latvijā tiks dots starts Latvijas Vieglatlētikas savienības (LVS) īstenotajai programmai „Bērnu vieglatlētika”, kuras ieviešanu Latvijā atbalsta veikalu tīkls MAXIMA un Latvijas Sporta federāciju padome (LSFP). Programmas mērķis ir radīt prieku, aizrautību un interesi bērnos un jauniešos, nodarbojoties ar vieglatlētiku, kas ir visu sporta veidu pamats.

„Bērnu vieglatlētikas festivāla” programma:
Plkst. 11.30 preses konference un „Bērnu vieglatlētikas festivāla” atklāšana.
Mediju pasākumā LVS prezidente Ineta Radeviča prezentēs Bērnu vieglatlētikas programmu, „Maxima Latvija” vadītājs Andris Vilcmeiers informēs par MAXIMA ieguldījumu bērnu un jauniešu vieglatlētikas attīstībā Latvijā, LSFP prezidents Einars Fogelis stāstīs par sadarbību ar LVS šīs programmas ietvaros un šķēpmetēja Līna Mūze iepazīstinās ar programmas praktiskajiem ieguvumiem.
Plkst. 12.00 iesildīšanās kopā ar „Bērnu vieglatlētikas” vēstnešiem šķēpmetēju Līnu Mūzi un trīssoļlēcēju Elviju Misānu.
Plkst. 12.10 bērnu dalība dažādās programmas „Bērnu vieglatlētika” disciplīnās.
Plkst. 14.00 Apbalvošanas ceremonija.

Informāciju sagatavoja
Ieva Bļusina
Komunikācijas vadītāja
Latvijas Vieglatlētikas savienība