Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Sestdien notiks skriešanas seriāla "Izskrienam Rīgu!" otrais posms

Sestdien notiks skriešanas seriāla "Izskrienam Rīgu!" otrais posms
Foto: Z.Zālmanis

Sestdien, 28.jūnijā, notiks skriešanas seriāla "Izskrienam Rīgu!” otrais posms, kurš risināsies Grīziņkalnā. Skrējienā piedalīties aicināti gan bērni un jaunieši, gan pieaugušie un seniori, jo būs iespēja pārbaudīt savu sportisko sagatavotību Bērnu grupas skrējienā, Tautas grupas un Meistarības grupas distancē. Dalība skriešanas seriālā ir bez maksas, sacensību sākums plkst.11:00.

Tautas sporta skrējiena seriāls četros posmos tiek organizēts, lai popularizētu skriešanu kā veselīga dzīves veida pamatu visu vecumu mērķauditorijai, kā arī, lai dotu iespēju ģimeņu aktīvai brīvā laika pavadīšanai.

Šogad līdztekus skrējienam ikvienā pasākuma norises vietā paredzēti arī nelieli teorētiski un praktiski izglītojoši semināri. Pirmajā seriāla posmā dalībnieki varēja iegūt informāciju par vispārējo fizisko sagatavotību. Otrajā posmā - "Vārnu ielas republika un citas komandas” - klātesošie tiks iepazīstināti ar speciālās fiziskās sagatavotības pamatprincipiem. Trešais posms "Burvīgā Pārdaugava”, kas risināsies 23.augustā Arkādijas parkā, piedāvās iespēju uzzināt par funkcionālo sagatavotību un uzturu. Savukārt skriešanas seriāla noslēguma posmā 13.septembrī Kronvalda parkā, būs labāko un aktīvāko seriāla dalībnieku apbalvošana.

Ikvienam ir iespēja iesaistīties skriešanas seriālā un piedalīties vienā vai vairākos posmos. Skriešanas seriāla nolikums pieejams interneta vietnē sports.riga.lv - Jaunumi Šajā interneta vietnē iespēja pieteikties seriāla posmiem, taču pieteikties dalībai skrējienā iespējams arī sacensību dienā līdz skrējiena sākumam.

Aktualitātes par skriešanas seriālu atrodamas arī sociālajā tīklā "Facebook” - https://www.facebook.com/Izskrienam...

Skriešanas seriālu "Izskrienam Rīgu!” organizē Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, to atbalsta veikals "Maratons” un kafija "Melna coffe”.

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde,
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja