Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Ikauniece-Admidiņa ziemā veikusi operāciju un nestartēs Gecisā

Ints Megnis
Ints Megnis

Ikauniece-Admidiņa ziemā veikusi operāciju un nestartēs Gecisā
Laura Ikauniece-Admidiņa
Foto: USA TODAY Network/Sipa USA/Scanpix

Titulētajai septiņcīņniecei Laurai Ikauniecei-Admidiņai šī gada janvārī veikta operācija, līdz ar to sportiste vēl nebūs gatava piedalīties Gecisā paredzētajās sacensībās, kuras labākie daudzcīņnieki parasti izmanto sezonas atklāšanai.

"Kopš 2016. gada vidus man bija problēmas ar augšstilba aizmugurējo muskuli ("hamstring"). Tas man ļoti traucēja Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs un arī 2017. gadā. Līdz ar to pagājušajā ziemā pieņēmām lēmumu to operēt un operācija janvārī notika Somijā," atklājusi Ikauniece-Admidiņa, kura iepriekš nebija publiski atklājusi informāciju par operāciju. "Esmu priecīga pavēstīt, ka pēdējie mēneši bijuši smagi, tomēr ļoti noderīgi. Esmu atsākusi treniņus un jūtos labi."

"Tomēr, lai pilnībā atgrieztos savā labākajā līmenī, man nepieciešams vēl nedaudz laika. Tāpēc esmu izlēmusi šogad nestartēt Gecisā, bet fokusēties uz kļūšanu spēcīgākai un sasniegt labāko iespējamo kondīciju," pauž sportiste, pasakoties visiem par atbalstu. "Pozitīvas domas aizvedīs pie lieliskiem rezultātiem. Smagie brīži nav bezgalīgi, bet spēcīgi cilvēki gan."

Ikauniece-Admidiņa iepriekšējo reizi ar medijiem runāja februāra sākumā, kad saņēma 2017. gada Latvijas labākās vieglatlētes balvu. Tobrīd viņa nepastāstīja par operāciju, liekot domāt, ka joprojām veic rehabilitāciju pēc pasaules čempionāta traumas. Ikauniece-Admidiņa pērn pavasarī pirmajā septiņcīņā jaunā trenera Andreja Nazarova vadībā sasniedza 6815 punktus un laboja Latvijas rekordu, tomēr pasaules čempionātā viņai kājas muskuļa traumas dēļ nācās izstāties jau pēc pirmās disciplīnas.

Tradicionālās Gecisas sacensības risināsies 26. un 27. maijā.

Šīs sezonas galvenais starts vieglatlētikā būs augusta sākumā Berlīnē gaidāmais Eiropas čempionāts.

     [+] [-]

, 2018-04-25 21:33, pirms 6 gadiem
Lai Laurai viss izdodas.

     [+] [-]

, 2018-04-25 21:57, pirms 6 gadiem
Līdz Tokijai sadzīs pavisam!

  -1 [+] [-]

, 2018-04-25 22:03, pirms 6 gadiem
Karma... vaininieki jau paši zina, kas ir kas!

  -1 [+] [-]

, 2018-04-25 23:01, pirms 6 gadiem
viedoklis rakstīja: Karma... vaininieki jau paši zina, kas ir kas!
Tā notiek kad paguļas zem #SMSCredit
Arī Dukuri kā sāka ar šo kantori sadarboties, tā vispār olimpiādē palika bez medaļām.

  +2 [+] [-]

, 2018-04-25 23:37, pirms 6 gadiem
BABKInLovis rakstīja: Tā notiek kad paguļas zem #SMSCredit
Arī Dukuri kā sāka ar šo kantori sadarboties, tā vispār olimpiādē palika bez medaļām.
B,e, Tev vai kādam citam, kāds liek ņemt šos kredītus? Nevajag būt stulbam un ja situācija spiež, tad paņem patēriņa kredītu bankā par daudz zemākiem procentiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja