Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Treneris: "Ikauniece-Admidiņa bija gatava izcīnīt PČ zeltu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Treneris: "Ikauniece-Admidiņa bija gatava izcīnīt PČ zeltu"
Laura Ikauniece-Admidiņa ar lodi
Foto: Ilmārs Znotiņš, Latvijas Olimpiskā komiteja

Iepriekšējo divu gadu Latvijas labākā sportiste Laura Ikauniece-Admidiņa turpina atkopties pēc planētas meistarsacīkstēs gūtā savainojuma. Mūsu septiņcīņnieces treneris Andrejs Nazarovs (Igaunija) atklāj, ka pasaules čempionātā latviete bija gatava zeltam, bet patlaban vēl nevar trenēties ar pilnu jaudu, vēsta laikraksts "Diena".

Augusta pirmajā pusē Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā notika pasaules čempionāts vieglatlētikā. Laura Ikauniece-Admidiņa kotējās starp galvenajām favorītēm, taču pēc pirmās disciplīnas izstājās, jo barjersprintā guva augšstilba muskuļa savainojumu. Sportistes treneris pauž nožēlu, ka tā sanāca, jo Laura "bija gatava izcīnīt pirmo vietu."

Ikauniece-Admidiņa (25) tagad ir labā vecumā, lai septiņcīņā gūtu panākumus. Treneris uzskata, ka vismaz līdz Tokijas olimpiskajām spēlēm ir viņas laiks.

Andrejs Nazarovs nevēlas runāt par pasaules čempionātā gūto traumu un izdarītajiem secinājumiem, tas jāprasa ārstiem. Treniņu grafiks tiek veidots, ņemot vērā ārstu rekomendācijas. "Kad Laura būs pilnībā vesela, tad strādāsim pēc maksimālās programmas, bet pagaidām ieklausos, ko saka ārsti," atzīst Igaunijas speciālists. Latvijas vieglatlētes plāni saistībā ar ziemas sezonu var būt atkarīgi no veselības apsvērumiem, taču vismaz dažās disciplīnās piedalīsies.

Atgādinām, ka 2015. gada pasaules čempionātā septiņcīņniece Laura Ikauniece-Admidiņa nopelnīja bronzas godalgu un pēcāk ieguva Latvijas labākās sportistes titulu. Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs jūrmalniece izcīnīja augsto ceturto vietu un vēlreiz tika atzīta par valsts gada atlēti. Pēc olimpiādes par latvietes treneri kļuva igauņu speciālists Andrejs Nazarovs.

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Diena", Māris Zembergs

     [+] [-]

, 2017-10-24 18:06, pirms 7 gadiem
Mēs visi esam kaut kam gatavi!

     [+] [-]

, 2017-10-24 18:21, pirms 7 gadiem
da ja da ti da mi s toboi

  +1 [+] [-]

, 2017-10-24 18:28, pirms 7 gadiem
Es arī biju gatavs.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-24 18:30, pirms 7 gadiem
Tak skaidràks par skaidru, kurš tur vainīgs...tas ir vīrs, kurš pieņemts darbā par Lauras masieri..ģimenes uzņēmums un lūk rezultāts!..
Nevar masieru kursus beidzis amatieris profesionāli aizstāt augsti kvalificētu fizioterapeitu!...un jo sevišķi, ja runa par sportisti, kura cīnās par zeltu PČ...
Lai vīra kungs masē tūristus un ofisa planktonu, un ceru, ka viņš vairs nav apmaksāts no LOV !
Erotiskā masàža sievai ir ok, bet tas neder augstas raudzes sportam!
Tā, izgāzu škrobi, kas bija kopš Londonas vilšanās par Lauras traumu !

     [+] [-]

, 2017-10-24 19:21, pirms 7 gadiem
Pārdega mūsējā.

  +2 [+] [-]

, 2017-10-24 20:09, pirms 7 gadiem
Ja būtu gatava tad izcīnītu! Trauma tikai norāda ka kaut kas nebija izdarīts pareizi.

     [+] [-]

, 2017-10-24 20:10, pirms 7 gadiem
Acīmredzot nebija gan..

     [+] [-]

, 2017-10-24 20:52, pirms 7 gadiem
Kas bija gatava, tā arī izcīnīja, punts un bērziņš.