Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: "Rīgas Kausos" šogad startēs sportisti no ļoti daudzām valstīm

"Rīgas Kausu" direktors Mārtiņš Začests un Latvijas labākā sprintere Gunta Latiševa-Čudare trešdien viesojās radio Pieci.lv studijā. Šī sportiste jauno sezonu iesākusi ļoti sekmīgi un ir labā noskaņojumā.

"Rīgas Kausos" atsevišķu disciplīnu uzvarētāji saņems ievērojamu naudas balvu (900 eiro), šeit kvalificējas šķēpmešana vīriešiem un sievietēm, tāllēkšana vīriešiem un sievietēm, lodes grūšana vīriešiem un 200 metri sievietēm.

28. maijā "Rīgas Kausi" tiks sadalīti Daugavas stadionā.

Video: Krists Luhaers, PieciLV, youtube.com

, 2015-05-21 15:36, pirms 9 gadiem
Kad gāja runa par veselības drošību sacensību laikā tad Dj asistentei (rūtainā kreklā) vai kas tā bija vajadzētu domāt ko runā un ja tas bija joks tad ja sēdi pie mikrofona tad domā vai tavs joks ir vietā vai nevietā, bet ja vienkārši nemāk muti turēt tad nevajag sēdēt pie ieslēgta mikrofona!
, 2015-05-21 16:01, pirms 9 gadiem
Atkal darba dienā! Nu kāpēc nevar rīkot sestdienā?! Un tad atkal varēs brīnīties, ka maz skatītāju, jo labprāt ar ģimeni aizietu sestdien vai svētdien.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-05-22 00:35, pirms 9 gadiem
4diena?
varētu apomeklēt
Kenijas skrējēja Peresa Jepčirčira 2024. gada Londonas maratona finišā. Foto: Tolga Akmen/EPA/Scanpix
7

Kenijiete Jepčirčira Londonas maratonā labo pasaules rekordu sievietēm

LETA--PA Media/DPA. Kenijas vieglatlētikas garo distanču skrējēja Peresa Jepčirčira svētdien Londonas maratonā laboja pasaules rekordu, distancē sacenšoties tikai sievietēm.
Armands Duplantiss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
5

Duplantiss par centimetru labo sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā

LETA--AFP. Zviedrijas vieglatlēts Armands Duplantiss sestdien Ķīnā pirmajā Dimanta līgas posmā laboja sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā par vienu centimetru.
Līna Mūze-Sirmā. Foto: Arvis Ertmanis

Mūze-Sirmā sasniedz otro labāko rezultātu Dimanta līgā

LETA. Latvijas šķēpmetēja Līna Mūze-Sirmā sestdien Ķīnā Dimanta līgas sacensībās, šķēpmešanai esot ārpus ieskaites, sasniedza otro labāko rezultātu.