Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Latvijas vieglatlētikas izlasi turpmāk vadīs Dmitrijs Miļkevičs

Andrejs Siliņš

Latvijas vieglatlētikas izlasi turpmāk vadīs Dmitrijs Miļkevičs
Dmitrijs Miļkevičs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas Vieglatlētikas savienības valdē ir pieņemts lēmums par izlases direktoru apstiprināt Dmitriju Miļkeviču.

Dmitrijs Miļkevičs ir absolvējis Nebraskas universitāti, kur ieguvis bakalaura grādu biznesa vadībā, savukārt Sanktpēterburgas valsts Ekonomikas un finanšu universitātē Dmitrijs ir ieguvis maģistra grādu Starptautiskajā menedžmentā.

Jaunais izlases direktors kopš 2011. gada decembra ir valdes priekšsēdētājs Syform kompānijas pārstāvniecībā Baltijas valstis. Pagājušajā gadā Dmitrijs ieguva sporta speciālista C kategorijas sertifikātu.

Dmitrijs Miļkevičs ir Latvijas rekordists 600m, 1000m, 800m skrējienos telpās un 800m skrējienā stadionā. 2005.gadā uzvarējis ASV studentu (NCAA) čempionātā, kā arī ir seškārtējs Latvijas čempions 400m, 800m distancēs un divu Olimpisko spēļu dalībnieks, 2004. gadā izcīnot 14. vietu, bet 2008. gadā – 26. vietu 800m distancē.

Dmitrijs Miļkevičs ir gatavs uzsākt darbu vieglatlētikā kā izlases direktors un kļūt par savienības komandas dalībnieku, jo vieglatlētika vienmēr viņam bijusi ļoti tuva. Esmu pārliecināts, ka mana mīlestība pret sportu, kā arī sportista apņēmība un neatlaidība palīdzēs attīstīt Latvijas vieglatlētiku gan šeit, gan ārpus Latvijas. Es darīšu visu, kas ir manos spēkos, lai vieglatlētika Latvijā sasniegtu vēl augstākas virsotnes. Uzskatu, ka tikai pārrunu ceļā ir iespējams panākt visiem izdevīgu rezultātu. Svarīga loma ir darba veicēju komandai, tāpēc ceru uz savstarpēju saprašanos un atbalstu.

Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidents Guntis Zālītis: Vieglatlētikas savienības valde ir ļoti izsvērusi visu kandidātu atbilstību LVS Izlases direktora amatam un Dmitrijs tika atzīts par visatbilstošāko. Gan viņa pieredze, startējot augstākā līmeņa vieglatlētikas sacensībās, gan izglītība un komunikācijas spējas ir pilnībā pietiekošas, lai atrastu kopēju valodu ar treneriem, spotistiem un vieglatlētikas vadību. Domāju, ka iegūtais sportiskais rūdījums un augstākā līmeņa izglītība vadībzinātnēs nesīs jaunas vēsmas un iespējas visai vieglatlētikas saimei.

Informāciju sagatavoja
Ieva Bļusina
Latvijas Vieglatlētikas savienība

     [+] [-]

, 2014-11-20 15:58, pirms 9 gadiem
"Dmitrijs Miļkevičs ir absolvējis Nebraskas universitāti, kur ieguvis bakalaura grādu biznesa vadībā, savukārt Sanktpēterburgas valsts Ekonomikas un finanšu universitātē Dmitrijs ir ieguvis maģistra grādu Starptautiskajā menedžmentā"
Teicama izglītība. Pa kuru laiku paspēji trenēties un sasniegt augstus rezultātius?

     [+] [-]

, 2014-11-20 17:20, pirms 9 gadiem
Cik saprotu, tad galvenais uzdevums ir komunicēt - visiem izlases kandidātiem atgādināt, ka viņiem ir pienākums pret Latvijas izlasi..