Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Latiševai-Čudarei ceturtā vieta sacensībās Šveicē

Latiševai-Čudarei ceturtā vieta sacensībās Šveicē
Gunta Latiševa-Čudare priekšplānā
Foto: Roster Athletics / instagram.com/guntalatiseva

Latvijas sprinta zvaigzne Gunta Latiševa-Čudare šonedēļ aizvadījusi jau otrās sacensības. Šveices dienvidu pilsētā Belinconā mūsu vieglatlēte ieguva ceturto vietu 400m skrējienā.

Pērnā gada U23 Eiropas čempione un pasaules čempionāta 400m ātrākā eiropiete sacensībās Šveicē finišēja pēc 52.08 sekundēm, krietni atpaliekot no personīgā rezultāta (51.37), kas tika sasniegts 2017. gada augustā.

Trīs konkurentes šoreiz skrēja ātrāk - pirmo vietu ieguva Nīderlandes pārstāve Madija Gafūra (51.12), sudrabu saņēma Eleni Artimata no Kipras (51.14), bet uz pjedestālā trešā pakāpiena nokļuva mājiniece Lea Šprungere (51.36).

Instagram.com profilā sportiste atzīst, ka bija gaidījusi augstāku rezultātu, Belinconā neizdevās aizvadīt labāko skrējienu, ar nepacietību gaida nākamās sacensības.

Kā jau ziņots, Gunta Latiševa-Čudare pirmdien uzrādīja 23.31 un ieguva sesto vietu 200m sprinta sacensībās Īrijā. Tas bija pirmais starts pēc piedalīšanās Dziesmu un deju svētkos.

Izmantotie resursi:
galadeicastelli.ch


, 2018-07-20 14:10, pirms 6 gadiem
200 m ar laiku52.08?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Sisajs Lemma. Foto: AP/Scanpix

Etiopietis Lemma un kenijiete Obiri uzvar Bostonas maratonā

LETA--AP. Etiopietis Sisajs Lemma un kenijiete Helena Obiri pirmdien svinēja uzvaru Bostonas maratonā.
Artūrs Liepa. Foto: Latvijas Triatlona federācija

Pasaules maratona rekorda tempā vistālāk aizskrējuši Artūrs Liepa un Līga Velvere

No 4. līdz 14. aprīlim "Rimi Rīgas maratona" sezonas notikumu centrā – tirdzniecības centrā Spice – ikvienam interesentam bija iespēja izmēģināt pirmo reizi uz Latviju atgādāto īpašo pasaulē lielāko skrejceliņu, cenšoties izskriet vīriešu un sieviešu maratona pasaules rekordu tempos. Maratona pasākumi gaidāmi jau pēc nedaudz vairāk kā mēneša - 18. un 19. maijā.
Mīkols Alekna. Foto: AFP/Scanpix
16

Aleknu ģimene valda jau otrajā paaudzē - 21 gadu vecais Mīkols labo pasaules rekordu

LETA. Lietuvietis Mīkols Alekna svētdien ASV sacensībās "Oklahoma Throws Series" laboja pasaules rekordu diska mešanā, sasniedzot rezultātu 74,35 metri.