Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Skrējējai Latiševai-Čudarei ceturtā vieta IAAF sacensībās Osakā

Skrējējai Latiševai-Čudarei ceturtā vieta IAAF sacensībās Osakā
Gunta Latiševa-Čudare
Foto: instagram.com/guntalatiseva

LETA. Latvijas skrējēja Gunta Latiševa-Čudare svētdien izcīnīja ceturto vietu Japānas pilsētā Osakā notikušajās "Seiko Golden Grand Prix" sacensībās, kas iekļautas Starptautiskās Vieglatlētikas federācijas (IAAF) "World Challenge" sērijas kalendārā.

Latvijas sportiste bija ceturtā ātrākā 400 metru distancē, par kuras uzvarētāju ar laiku 51,05 sekundes kļuva poliete Justīne Sventija-Ersetiča. Otrā bija amerikāniete Daina Hārpere (51,29 sekundes), bet trešā - austrāliete Anelīza Rūbija (51,82 sekundes).

Goda pjedestālam sekoja Latiševa-Čudare, finišējot pēc 51,83 sekundēm. Sventija-Ersetiča un Latiševa-Čudare šajā distancē uzstādīja labākos rezultātus Eiropā, taču vieglatlētikas sezona tikai nupat ir sākusies.

Šis bija Latiševas-Čudares ceturtais labākais rezultāts karjerā.

Šogad norisināsies Eiropas čempionāts vieglatlētikā, kas no 7. līdz 12.augustam notiks Vācijas galvaspilsētā Berlīnē.

Izmantotie resursi:
LETA


Foto: Reuters/Scanpix
6

Diskvalificēti Pekinas pusmaratona skandālā iesaistītie skrējēji

LETA--DPA. Četri Pekinas pusmaratona skandālā iesaistītie skrējēji, tajā skaitā uzvarētājs, diskvalificēti no sacensībām, piektdien paziņoja rīkotāji.
Sisajs Lemma. Foto: AP/Scanpix

Etiopietis Lemma un kenijiete Obiri uzvar Bostonas maratonā

LETA--AP. Etiopietis Sisajs Lemma un kenijiete Helena Obiri pirmdien svinēja uzvaru Bostonas maratonā.
Artūrs Liepa. Foto: Latvijas Triatlona federācija

Pasaules maratona rekorda tempā vistālāk aizskrējuši Artūrs Liepa un Līga Velvere

No 4. līdz 14. aprīlim "Rimi Rīgas maratona" sezonas notikumu centrā – tirdzniecības centrā Spice – ikvienam interesentam bija iespēja izmēģināt pirmo reizi uz Latviju atgādāto īpašo pasaulē lielāko skrejceliņu, cenšoties izskriet vīriešu un sieviešu maratona pasaules rekordu tempos. Maratona pasākumi gaidāmi jau pēc nedaudz vairāk kā mēneša - 18. un 19. maijā.