Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

"Rudens zibens krosā" uzvar Serjogins un Ābele

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rudens zibens krosā" uzvar Serjogins un Ābele
Absolūti ātrākie 8 km distancē: Indulis Bikše (no kreisās), Dmitrijs Serjogins un Reinis Hartmanis
Foto: Inesis Babāns

Vakar Carnikavā notika Latvijas čempionāts vieglatlētikas krosā, kas vienlaicīgi bija tradicionālais Carnikavas rudens skrējiens. Elites grupā uzvarēja un par Latvijas čempioniem krosā kļuva Jeļena Ābele un Dmitrijs Serjogins.

Latvijas čempionāta vieglatlētikas krosā medaļas tika sadalītas vecuma grupās U16, U18, U20, kā arī Elites grupā. S16 jaunietes veica 4 km – 1.vietā Magda Cigle (Siguldas sporta skola) ar rezultātu 18.20 min. V16 grupā starp jauniešiem par Latvijas čempionu kļuva Artūrs Medvedevs (Liepājas rajona sporta skola), kurš 4 km noskrēja 15.11 min.

S18 un S20 jaunietes, kā arī Elites grupas dāmas veica 6 km garu distanci. S18 vecuma grupā zelta medaļu ar rezultātu 30.21 min. izcīnīja Elēna Miezava (Talsu novada sporta skola). S20 grupā ar rezultātu 28.07 min. uzvarēja Sintija Kaufelde (SS "Arkādija"), bet Elites grupā triumfēja Mārupes novada sporta centru pārstāvošā Jeļena Ābele, kuras rezultāts – 24.10 min.

V18, V20 jaunieši - juniori un Elites grupas kungi skrēja 8 km. V18 grupā par čempionu kļuva Guntis Pastors (31.42 min.). junioru grupā V20 ar rezultātu 28.44 min ātrākais bija Indulis Bikše (Arkādija), bet Elites grupā ar tieši tādu pašu rezultātu uzvarēja Dmitrijs Serjogins (Arkādija).

Visi rezultāti: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Sportlat