Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Kuldīgā notiks Latvijas čempionāts vieglatlētikā

Andrejs Siliņš

Kuldīgā notiks Latvijas čempionāts vieglatlētikā
Aiga Grabuste
Foto: AFP/Scanpix

20. un 21. februārī Kuldīgas vieglatlētikas manēžā divu dienu garumā notiks Vieglatlētikas savienības nozīmīgākās sacensības – Latvijas čempionāts, kurā vienuviet pulcēsies Latvijas labākie vieglatlēti, treneri un atbalstītāji.

Izlases direktors Dmitrijs Miļkevičs aicina ikvienu ierasties uz vieglatlētiem svētkiem: „Šī ir viena no pēdējām iespējām sportistiem kvalificēties Eiropas čempionātam telpās, kas no 5. līdz 8. martam norisināsies Čehijas galvaspilsētā Prāgā. Sacensībās dalību apstiprinājuši tādi sportisti kā tāllēcēja Aiga Grabuste, lodes grūdējs Māris Urtāns, kārtslēcējs Mareks Ārents, 800m skrējējs Renārs Stepiņš, augstlēcēja Madara Onužāne, skrējēja Gunta Latiševa-Čudare un daudzi citi. Uzskatu, ka sportisti ir labi sagatavojušies un iepriecinās sevi un skatītājus Kuldīgā!”

Savukārt laikraksts „Kurzemnieks” apbalvos Kuldīgas manēžas rekorda labotājus ar naudas balvu 100 EUR apmēra. Ar šī brīža rekordiem varat iepazīties pievienotajā failā.

Sacensības piektdien sāksies lodes grūšana plkst. 15.00, bet pārējā programma plkst. 16:00, savukārt sestdien – plkst. 11:00.

Ar sacensību programmu un dalībnieku sarakstiem var iepazīties mājaslapā: Kuldīgā notiks Latvijas čempionāts vieglatlētikā