Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Skrējienā "Daugavpils - Mežciems" dalībnieki skries ar vēsturiskajiem numuriem

Skrējienā "Daugavpils - Mežciems" dalībnieki skries ar vēsturiskajiem numuriem
Skrējiena godalgas
Foto: www.sportaparvalde.lv

26. septembrī Daugavpils Vienības laukumā tiks dots starts jau 50. skrējienam "Daugavpils - Mežciems", kas šogad īpaši izcelsies gan ar vēsturiskām, gan arī mūsdienīgām relikvijām. Piemēram, dalībnieki distancē dosies ar vēsturiskajiem skrējiena numuriem.

Skrējiens "Daugavpils-Mežciems" norisināsies jau 50. reizi, toties pirmo reizi tā vēsturē distancē tiks iekļauts Daugavpils Cietoksnis, kas ļaus izbaudīt visu šī kultūras objekta dažādību. Dalībnieki distancē būs liecinieki mūsdienīguma un vēstures sakausējumam, kas noteikti sniegs neaizmirstamas emocijas.

Papildus odziņu skrējienam piedos arī vēsturiskie numuri, ar kuriem trasē dosies visu distanču dalībnieki. Šo numuru vēsture stiepjas jau vairāk nekā 40 gadu garumā, tādēļ tieši jubilejas skrējienā ir īstais brīdis tos atkal izmantot!

Potenciālajiem dalībniekiem tiek piedāvātas četras distances: 1 km, 5 km (reālais garums 5,5), 10 km (10,2) un 18 km (19,5). Pieteikties skrējienam var līdz 25. septembrim, sūtot ellektronisko pieteikumu uz e-pastu: mezciems2015@inbox.lv.

Visa informācija par skrējienu, kartes, pieteikuma formas ir pieejamas Daugavpils sporta ziņas sadaļā "Daugavpils-Mežciems".

Skrējiena starts paredzēts 26. septembrī plkst. 12:30, bet numurus varēs saņemt sacensību dienā no plkst. 10:00. Elites grupas skrējienā trīs labākās dāmas un trīs labākie vīrieši cīnīsies par naudas balvām, kuru kopējais apjoms sasniedz 450 eiro. Godalgas kopumā tiks sadalītas 18 dažādās grupās, bet pašas medaļas ir izveidotas pēc vēsturiskā skrējiena logotipa parauga.


, 2015-09-18 11:25, pirms 9 gadiem
nebūtu tāds kusaks jādzenas, varētu aizbraukt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: Reuters/Scanpix
6

Diskvalificēti Pekinas pusmaratona skandālā iesaistītie skrējēji

LETA--DPA. Četri Pekinas pusmaratona skandālā iesaistītie skrējēji, tajā skaitā uzvarētājs, diskvalificēti no sacensībām, piektdien paziņoja rīkotāji.
Sisajs Lemma. Foto: AP/Scanpix

Etiopietis Lemma un kenijiete Obiri uzvar Bostonas maratonā

LETA--AP. Etiopietis Sisajs Lemma un kenijiete Helena Obiri pirmdien svinēja uzvaru Bostonas maratonā.
Artūrs Liepa. Foto: Latvijas Triatlona federācija

Pasaules maratona rekorda tempā vistālāk aizskrējuši Artūrs Liepa un Līga Velvere

No 4. līdz 14. aprīlim "Rimi Rīgas maratona" sezonas notikumu centrā – tirdzniecības centrā Spice – ikvienam interesentam bija iespēja izmēģināt pirmo reizi uz Latviju atgādāto īpašo pasaulē lielāko skrejceliņu, cenšoties izskriet vīriešu un sieviešu maratona pasaules rekordu tempos. Maratona pasākumi gaidāmi jau pēc nedaudz vairāk kā mēneša - 18. un 19. maijā.