Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Ikauniece-Admidiņa nestartēs Eiropas čempionātā vieglatlētikā

Andrejs Siliņš

Ikauniece-Admidiņa nestartēs Eiropas čempionātā vieglatlētikā
Laura Ikauniece-Admidiņa
Foto: Juris Bērziņš-Soms, athletics.lv

LETA. Pagājušā gada Latvijas labākā vieglatlēte Laura Ikauniece-Admidiņa nestartēs augustā gaidāmajā Eiropas čempionātā, vēsta laikraksts "Diena".

Kā laikrakstam norādījis septiņcīņas sportistes vīrs un fizioterapeits Rolands Admidiņš, viņa nestartēs, jo turpina iziet rehabilitāciju pēc savainojuma.

Latvijas labākā vieglatlēte šosezon nav startējusi, un jau labu laiku bija izskanējis pieņēmums, ka Eiropas čempionāts viņai ies secen. Vēl pērn pasaules čempionātā Ikauniece-Admidiņa guva aizmugurējā muskuļa savainojumu. Oktobrī tika uzsākta sagatavošanās jaunajai sezonai, bet vēlāk izrādījās, ka treniņu slodzes bijušas pārāk lielas un šī gada sākumā tika veikta operācija. Ņemot vērā sāpīgo pieredzi, rehabilitācijai ir pievērsta nopietnāka uzmanība.

Eiropas čempionāta vieglatlētikā no 7.līdz 12.augustam notiks Vācijas galvaspilsētā Berlīnē.

Tiesa, Ikauniece-Admidiņa apņēmusies 28. un 29.jūlijā startēt Daugavas stadionā, sacenšoties Latvijas čempionāta lodes grūšanas un šķēpmešanas sacensībās.

Sagaidāms, ka Eiropas čempionātā Berlīnē nestartēs arī Latvijas maratonisti Anita Kažemāka un Jānis Girgensons.

Ikauniece-Admidiņa tika nosaukta par pagājušā gada Latvijas labāko vieglatlēti.

Ikauniece-Admidiņa vēl 2015.gada pasaules čempionātā Pekinā izcīnīja bronzas medaļu, kas bija tikai otrā pasaules čempionātos kopš valstiskās neatkarības atgūšanas. Savukārt gadu vēlāk Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs valsts rekordiste septiņcīņā ieņēma ceturto vietu, no goda pjedestāla atpaliekot par 36 punktiem.

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2018-07-18 12:05, pirms 6 gadiem
lai veseļojas un saprot kļūdas, kāpēc notika tas, kas notika PČ....

     [+] [-]

, 2018-07-18 12:13, pirms 6 gadiem
Kā dzied Dons- Karma nav bēbis nevarīgs

  +4 [+] [-]

, 2018-07-18 12:22, pirms 6 gadiem
Labi ka ir LOK kas baro visus

  +3 [+] [-]

, 2018-07-18 14:26, pirms 6 gadiem
Viņa tak ir stāvoklī, jau 2.grūtniecības mēnesī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-18 18:30, pirms 6 gadiem
Priecājos, ka LOK baro arī fanu klubu#13! Ceru, ka par iegūto naudiņu fanu klubs spēs noalgot privāto skolotāju latviešu valodas gramatikas pilnveidošanai!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-18 20:53, pirms 6 gadiem
Brīnumi tomēr nenotika. Nespēju atcerēties nevienu gadījumu , kad pasaules klases atlētam trenera maiņa būtu nākusi par labi. Pretēju piemēru cik uziet: Isinbajeva , Voriners, mūsu pašu Fadejevs, ...
Noteikti, ka ir kādi gadījumi, kad pasaules klases atlēts pēc trenera nomaiņas , ir progresējis. Ja zinat šādus gadījumus, padalaties ar informāciju

     [+] [-]

, 2018-07-18 21:12, pirms 6 gadiem
Lai tā viennozīmīgi teiktu, ka trenera maiņa nākusi par sliktu- galīgi neesmu pārliecināts, ka pie Austrupa Laura pagājušā gada laikā būtu pielikusi turpat 200 punktus. Cita lieta, ir ļoti maz treneru, kuru metodes vienlaikus būtu gan efektīvas, gan traumu drošas.