Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Alūksnietis skries septiņus maratonus - septiņos kontinentos

Alūksnietis skries septiņus maratonus - septiņos kontinentos
Dins Vecāns

Alūksnietis Dins Vecāns šogad apņēmies noskriet septiņus maratonus septiņos kontinentos, kļūstot par pirmo Baltijas valstu sportistu, kurš to paveicis.Projektam "7M7K" izvēlēts katra kontinenta viens no prestižākajiem maratoniem. , kas dos iespēju sajust katra kontinenta garu un būtību. Īsu video par projektu var aplūkot šeit: 7 Marathons | 7 Continents

Dinam ir mērķis radīt interaktīvu projektu - regulāri ielādējot video, bildes, savas pārdomas un treniņu procesu projekta „7M7K” mājaslapā un sociālo tīklu kontos. Tādejādi dodot iespēju sekot savam progresam un vienlaikus arī popularizējot aktīvu, pilnvērtīgu un veselīgu dzīvesveidu!

Nest Latvijas vārdu pasaulē!Katra maratona finiša taisni, Dins ir iecerējis noskriet ar paceltu Latvijas karogu! "Gribu parādīt, ka mēs - latvieši, esam veselīga, sportiska un dzīvespriecīga tauta", uzsver Dins, „pārstāvot Latviju un Alūksni vēlos paveikt ko tādu, kas Baltijas valstīs vēl nevienam nav izdevies!” 

Šobrīd pieveikti jau divi no iecerētajiem septiņiem maratoniem:

|1| Āfrika | Marakešas maratons - 26.01.2014 - REZULTĀTS 3:15:45

"Esmu ļoti laimīgs, taču arī noguris, pilnīgi iztukšots, liels paldies ikvienam par labajiem vārdiem un atbalstu, paldies par to, ka man ticat", pēc skrējiena Marakešā teica Dins.

VIDEO: Marrakech marathon - DONE!

|2| Āzija | Telavivas maratons - 28.02.2014 - REZULTĀTS 3:10:19

Noskrienot Telavivas maratonu, tika "iekarota" arī Āzija. "Distance nebija no vieglajām. Sākot ar 24. kilometru, vietām bija lielāki kāpumi, kas izsita mani no ritma. Kalns paliek kalns un atņem papildus enerģiju. Lūzuma punkts bija 30.kilometrā, kad maratona distancei pievienojās daudz "svaigākie" pusmaratona skrējēji. Savā ziņa tas morāli sagrāva! Tā bija cīņa ar sevi - nepadoties, noskriet līdz galam!" par Telavivā piedzīvoto laikrakstam "Alūksniešiem" stāsta Dins.

VIDEO: Tel Aviv marathon - DONE!

 

Tagad Dins atgriežas mājās, jo par "Eiropas maratonu" izvēlējies "Nordea Rīgas maratonu”, kas noritēs 18. maijā. Ceturto maratonu Dins iecerējis skriet Dienvidamerikā, kur startēs „Riodežaneiro maratonā” Brazīlijā 27. jūlijā. Austrālijā Dins skries 12. oktobrī – „Melburnas maratonā”, kuram sekos „Ņujorkas maratons” - 2. novembrī. Kā noslēdzošais ir „Antarktīdas ledus maratons” 21. novembrī.

Viņa apņemšanās ir uzrunājusi daudzus cilvēkus un atbalstītāju pulks ik dienas aug arvien lielāks. Dins: „Priekšā vēl liels darbs. Paldies visiem par atbalstu un līdzi jušanu! Ceru, ka mana apņemšanās būs arī kā motivācija kādam citam sasniegt sevis izvirzīto mērķi! Dariet to, ka Jums sagādā prieku un ir tuvs. Dzīvojam tikai vienreiz, tāpēc darīsim to, kas mūs padara laimīgus!”

 

Šobrīd finansiāls nodrošinājums Dinam ir pirmajiem 4 maratoniem, atlikušajiem trim maratoniem vēl tas tiek meklēts. Projektu konkursā LabieDarbi.lv, visa marta garumā norisinās BEZMAKSAS balsojums. Dins: „Ja Tev patīk šī ideja un projekts šķiet aizraujošs, ar Tavu palīdzību tas var realizēties! Paldies par atvēlēto minūti – paldies par atbalstu!”

Katrs cilvēks var atvēlēt 3 balsis izmantojot - LabieDarbi.lv ; draugiem.lv ; inbox.lv kontus.

labiedarbi.lv

draugiem.lv

labiedarbi.inbox.lv

 

Projekta "7M7K" mājaslapa: 7 Marathons | 7 Continents

Sociālie tīkli: 

facebook.com/run7M7K

twitter.com/run7M7K

instagram.com/7m7k

  -3 [+] [-]

, 2014-03-18 13:18, pirms 10 gadiem
Nu baigie sasniegumi....
Man to visu kāds apmaksātu ar varētu noskriet!!!!

  +2 [+] [-]

, 2014-03-18 13:26, pirms 10 gadiem
Lai izdodās. Tikai vairāk par sešiem kontinentiem nevaru atcerēties!!!

     [+] [-]

, 2014-03-18 13:44, pirms 10 gadiem
nu jā, ja kāds apmaksātu arī noskrietu!

nevienam neesot izdevis, jo neviens nav mēģinājis

     [+] [-]

, 2014-03-18 13:46, pirms 10 gadiem
mela rakstīja: Lai izdodās. Tikai vairāk par sešiem kontinentiem nevaru atcerēties!!!
Maldies. Ne visur pasaulē kontinentus definē kā pie mums:

Continent - Wikipedia, the free encyclopedia

     [+] [-]

, 2014-03-18 14:44, pirms 10 gadiem
Katrs izvēlas savus mērķus, un kā tērēt savu laiku un naudu. Tikai uz citu naudu labāk nepaļaujies!
Lai izdodas, tas var būt labs piedzīvojums. Es piedzimu "nepareizā" laikă un par kaut ko tādu sapņot nevarēju! Man sanāk M "tikai" 10 valstīs, visas Eiropā.

     [+] [-]

, 2014-03-18 16:10, pirms 10 gadiem
Ļoti jauka ideja - lai izdodas!

Starp citu, viens no labākajiem Latvijas maratonistiem Renārs Roze (kurš arI trenējas un sacensībās piedalās pats par savu naudu), un pie tam dara to ievērojami augstā līmenī, raksta ļoti intetesantas reportāžas par savām sacensībàm un ne tikai par to.

renchix.blogspot.com

     [+] [-]

, 2014-03-18 22:13, pirms 10 gadiem
par Antarktīdas maratonu biju dzirdējis, reiz arii mans brālis gribēja uz turieni aizbraukt un uzskriet!
cik apskatiijos tad pieteikšanās šim gadam jau ir beigusies, un datums ir 18.novembris! nez kaapēc rakstā pieminēts 21.novembris!!!
tīri interesei, tas izmaksā vismaz 10 000e!!