Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Video: Lūse: "Bukšai mediju uzmanība bija pārāk liela un negaidīta"

Andris Kalns
Andris Kalns
Prezidenta kausa pirmajā dienā nesen Latvijas rekordu uzstādījusī Sindija Bukša palika otrā. Lai gan tika sasniegts teicams rezultāts (11,34) Bukša pēc skrējiena ļoti pārdzīvoja. "Pārdzīvoja tāpēc, ka pēc pāragrā sāncenses starta Sindija tika izsista no līdzsvara un bija grūti savākties. No šādām kļūdām jāmācās," sacīja Bukšas trenere Mārīte Lūse.

"Pārlidojums no iepriekšējām sacensībām Ostravā bija smags, viņa ieradās agri no rīta, neesot pietiekami labi atpūtusies. Vēl arī stafetes skrējieni bija agri, tāpēc bija sanācis maz gulēt. Ja nebūtu braukusi uz Ostravu, rezultāts būtu daudz labāks," trenere atbildēja uz jautājumu, vai bija reāla iespēja atkal uzstādīt jaunu Latvijas rekordu.

"Domāju, ka mediju uzmanība bija pārāk liela un negaidīta. Tā viņai bija jauna situācija. Citreiz pat dienā bija pa diviem pasākumiem, un tas izsita no līdzsvara. Viņai bijuši ļoti lieli pārbaudījumi, bet viņa ar tiem tikusi galā," trenera atzīst, ka pēdējā laikā pievērstā uzmanība Sindijai ir papildus pārbaudījums.

Tāpat trenere Lūse dalījās pārdomās par cita sava audzēkņa Elvija Misāna sniegumu. "Domāju, ka rezultāti būs labāki. Viņš acīmredzot joprojām ir sava ieskrējiena meklējumos," sacīja Lūse.
Vērtējums: +1