Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Iecavas stadions tiks atklāts ar vieglatlētikas sacensībām

Iecavas stadions tiks atklāts ar vieglatlētikas sacensībām
Foto: iecava.lv

30. aprīlī plkst. 12.00 ar vērienīgām starptautiskām vieglatlētikas sacensībām notiks sporta kompleksa "Iecavas stadions" svinīga atklāšana. Uz sacensībām ir aicināti Panevēžas, Klaipēdas, Kaļiņingradas un vairāku Latvijas pilsētu sporta skolu vieglatlēti. Atklāšanas ceremonijā piedalīsies Iecavas novada pašvaldības, Latvijas sporta nozares un stadiona būvniecībā iesaistīto uzņēmumu pārstāvji.

Iecavas novada sporta skolas "Dartija" sezonas atklāšanas sacensības vieglatlētikā paredzētas A grupas jauniešiem, jaunietēm un junioriem, juniorēm. Uz sacensībām ir aicināti Panevēžas, Klaipēdas, Kaļiņingradas, Jelgavas, Jaunjelgavas, Salaspils, Dobeles, Vecumnieku, Bauskas, Jēkabpils, Aizkraukles, Rīgas, Kuldīgas, Saldus un Iecavas sporta skolas vieglatlēti.

Pasākumu atklāt ir aicināts Iecavas novada domes priekšsēdētājs J. Pelsis, izpilddirektors M. Veinbergs, deputāti un firmu SIA “Graf-x”, SIA “Jurēvičs un partneri”, SIA “Reaton Ltd.”, SIA “Rere 04” pārstāvji, Latvijas Radio 1 žurnāliste I. Kresa-Katkovska. Ielūgti ir dažādi Latvijas sporta nozares darbinieki: Latvijas Sporta veterānu – senioru savienības prezidents D. Znatnajs, Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidents G. Zālītis un ģenerālsekretāre I. Zunda, Latvijas Pašvaldību savienības padomnieks sporta jautājumos G. Apīnis. Laipni lūgti uz pasākumu ir arī Iecavas novada iedzīvotāji.

Atklāšanas ceremonijā dalībniekus un skatītājus priecēs Iecavas vidusskolas deju kolektīvu priekšnesumi un Skaistkalnes pūtēju orķestris. Iecavas himnas “Ciematā dzimtajā” pavadībā Iecavas gada labākie sportisti stadionā ienesīs un pacels mastā novada zili dzelteno karogu, pēc kā sekos sacensību starts.

Katras disciplīnas pirmo trīs vietu ieguvēji saņems medaļas un diplomus, savukārt pirmo vietu ieguvēji arī balvas. Sacensības tiesās Iecavas sporta skolotāji, treneri, bijušie un esošie audzēkņi. Pasākumu finansē Iecavas novada pašvaldība, bet sponsorē SIA "Sporta punkts Latvija" un SIA "R&Co".

Savukārt 7.jūnijā jaunajā stadionā pie Iecavas vidusskolas risināsies novada sporta svētki, kur būs īpaša, no citiem gadiem atšķirīga programma, kas orientēta uz Iecavas iedzīvotāju vēlmēm, informē sporta skolas direktore Baiba Gāga. Paredzētas dažādas jautras aktivitātes ģimenēm un bērniem, būs sacensības riteņbraukšanā, vieglatlētikā, volejbolā u.c. Apmeklētājus priecēs arī piepūšamās atrakcijas, bet drosmīgākos – Bumber ball.

Informāciju sagatavoja
Annija Jakovļeva
sabiedrisko attiecību speciāliste
Iecavas novada dome


, 2014-04-16 10:53, pirms 10 gadiem
Zemās dzimstības un migrācijas dēļ, drīzi šajos lepnajos stadionos NEBŪS kam sportot ! Kad to Saeima, valdība un citi tumši ļautiņi, kas pie varas valstī, to SĀKS saprast ? 23 gadi jau nolaisti ! Varbūt mellie un aziāti ?
, 2014-04-16 13:12, pirms 10 gadiem
Attēlā izskatās pēc Ventspils stadiona no fotografētā rakursa.Nav slikti!
, 2014-04-16 13:57, pirms 10 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Zemās dzimstības un migrācijas dēļ, drīzi šajos lepnajos stadionos NEBŪS kam sportot ! Kad to Saeima, valdība un citi tumši ļautiņi, kas pie varas valstī, to SĀKS saprast ? 23 gadi jau nolaisti ! Varbūt mellie un aziāti ?
Nepareizais saits, klaun. Ej izgulies. Zel ka nebija tada stadiona, kad es tur macijos...
Kenijas skrējēja Peresa Jepčirčira 2024. gada Londonas maratona finišā. Foto: Tolga Akmen/EPA/Scanpix
7

Kenijiete Jepčirčira Londonas maratonā labo pasaules rekordu sievietēm

LETA--PA Media/DPA. Kenijas vieglatlētikas garo distanču skrējēja Peresa Jepčirčira svētdien Londonas maratonā laboja pasaules rekordu, distancē sacenšoties tikai sievietēm.
Armands Duplantiss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
5

Duplantiss par centimetru labo sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā

LETA--AFP. Zviedrijas vieglatlēts Armands Duplantiss sestdien Ķīnā pirmajā Dimanta līgas posmā laboja sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā par vienu centimetru.
Līna Mūze-Sirmā. Foto: Arvis Ertmanis

Mūze-Sirmā sasniedz otro labāko rezultātu Dimanta līgā

LETA. Latvijas šķēpmetēja Līna Mūze-Sirmā sestdien Ķīnā Dimanta līgas sacensībās, šķēpmešanai esot ārpus ieskaites, sasniedza otro labāko rezultātu.