Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Farahs pēc pusmaratona finiša zaudē samaņu

Farahs pēc pusmaratona finiša zaudē samaņu
Foto: AFP/Scanpix

Britu garo distanču skrējējs Mo Farahs pēc finiša Ņujorkas pusmaratonā zaudējis samaņu. Pats sportists vēlāk gan apstiprinājis, ka jūtas labi.

Somālijā dzimušais 30 gadus vecais Mo Farahs, gatavojoties savai debijai Londonas maratonā, piedalījās Ņujorkas pusmaratonā, kur grasījās labot britu pusmaratona rekordu (1 stunda un 59 sekundes), kas piederēja viņam pašam, un tika sasniegts 2013.gada februāra beigās Ņūorleānā.

Britu skrējējam gan neizdevās savu mērķi sasniegt – distances gaitā sportists paklupa, ļaujot diviem galvenajiem konkurentiem Džefrijam Mutai un Stīvenam Sambu atrauties.

Noķert Mutai Faraham neizdevās, tomēr cīņā par otro vietu Farahs sacensību finišā pārspēja Sambu. Pēc finiša britu sportists zaudēja samaņu un uzreiz pēc tam ratiņkrēslā tika aizvests prom no trases.

Pats Farahs vēlāk ar sociālo tīklu starpniecību atklāja, ka jūtas labi, tikai ir vīlies par savu parādīto sniegumu Ņujorkā.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2014-03-16 17:53, pirms 10 gadiem
ir jau ar smagi tādas slodzes izturēt un pats vēl sev milzīgu atbildību uzlicis ar to rekorda labošanu!

  +1 [+] [-]

, 2014-03-16 18:12, pirms 10 gadiem
Rekords nebija prioritāte, šitās sacensības bija tikai fiziskās formas pārbaude pirms viņa debijas maratona distancē Londonā, ko viņš skries aprīļa vidū, kritiens viņu izsita no ritma, bet beigās viņš Mutai pievilka, bet tomēr par daudz bija zaudēts + viņš ļoti nobrāza gurnu, Londonas maratonā būs savākušies pilnīgi visi labākie maratona skrējēji pasaulē, Faraham tas būs milzīgs pārbaudijums. Pirmo reizi maratona distanci veiks arī Kenenisa Bekele ,bet viņš to darīs 6.aprīlī Parīzes maratonā.