Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Barjerskrējēja Pīrsone baidījusies, ka nāksies amputēt roku

Barjerskrējēja Pīrsone baidījusies, ka nāksies amputēt roku
Sallija Pīrsone pēc sāpīgā kritiena
Foto: AP/Scanpix

Londonas olimpisko spēļu čempione 100 metru barjersprintā austrāliete Sallija Pīrsone pēc 4. jūnijā piedzīvotā kritiena Dimanta līgas sacensībās Romā izteikusies, ka sportisti mākušas bažas par cietušās rokas iespējamo amputāciju.

Pēc kritiena Pīrsones apakšdelms esot kļuvis zils. Dakteri šādu parādību dēvē par "kaulu sprādzienu". 28 gadus vecajai sportistei ir veikta operācija, taču barjerskrējēja nebūs spējīga piedalīties šī gada augustā paredzētajā pasaules vieglatlētikas čempionātā Pekinā, jo sagaidāms, ka austrālietei nāksies veikt vēl vienu operāciju.

"Es biju pārbijusies, kad redzēju manu roku ejam pretējā virzienā. Likās, ka to nāksies amputēt," izteicās pati sportiste. Atgādinām, ka 2011. gada pasaules čempione un 2012. gada Londonas olimpisko spēļu čempione 4. jūnijā Dimanta līgas sacensībās Romā 100 metru barjerskrējiena laikā aizķērās aiz piektās barjeras un piedzīvoja ļoti nepatīkamu kritienu, kā rezultātā austrāliete guva smagas traumas - rokas lūzums divās vietās un smags locītavas izmežģījums.

"Es nekad iepriekš nebiju lauzusi nevienu kaulu, man nekad nav bijušas šuves vai operācijas, tāpēc piedzīvojot to visu uzreiz, svešā valstī, ir īpaši traumatiska pieredze." Pīrsone gan nezaudē optimismu atgriezties sacensībās jau nākamgad: "Ļoti žēl, ka iespēja atgūt pasaules čempiones titulu ies secen, taču šī trauma kalpos kā laba garīga un fiziska pauze pirms olimpiskās gada."

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Sport

     [+] [-]

, 2015-06-15 20:51, pirms 9 gadiem
Video ir? Un avotu jānorāda precīzāku, uz rakstu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-16 00:23, pirms 9 gadiem
Šaušalīgi