Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Grabuste: "Esmu ļoti apmierināta, tā ir 5. vieta Eiropā!"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Grabuste: "Esmu ļoti apmierināta, tā ir 5. vieta Eiropā!"
Aiga Grabuste
Foto: Juris Bērziņš-Soms, lat-athletics.lv

Eiropas vieglatlētikas čempionātā Latvijas vadošā tāllēcēja Aiga Grabuste vakar izcīnīja augsto piekto vietu. Sarunā ar Latvijas Vieglatlētikas savienību mūsu sportiste pauž gandarījumu par šo sasniegumu pēc atgriešanās sportā, kā arī saka paldies atbalstītājiem. Savus komentārus sniedz arī pirmo kārtu pārvarējušie atlēti - Ronalds Arājs, Jānis Baltušs un Līga Velvere.

Tāllēcēja Aiga Grabuste: "Esmu ļoti apmierināta. Šis pēc dalības Eiropas čempionātā Helsinkos ir labākais sasniegums pagaidām. Mani priecē tas, ka uzrādīju stabilu sniegumu, jo sacensības bija divas dienas pēc kārtas. Bet jātrenējas vēl vairāk, ja gribu sasniegt vēl labākus rezultātus. Fināla lēcienos laika apstākļi nedaudz uzlabojās – bija mazāks vējš un vairs nelija. Bet kopumā esmu ļoti apmierināta. Tā ir 5. vieta Eiropā! Tur es tiešām cīnījos par finālu. Tad es domāju, ka iekļūšana starp labākajām 12 būtu ļoti laba pēc manas atgriešanās. Kad biju sektorā, domāju un cerēju par labāko astoņnieku, lai būtu 6 lēcieni. Man ir gandarījums par to, ka svarīgākajās sacensībās izdarīju visu iespējamo. Šeit, Eiropas čempionātā, bija lieliska atmosfēra, kas palīdzēja. Jau ceturtdien braucu mājās. Paldies visiem, kas atbalstīja un bija kopā ar mani!"

400 metru barjerskrējēja Līga Velvere: "Ļoti priecājos, ka iekļuvu pusfinālā. Tagad tam gatavošos nedaudz mierīgāk. Pirms priekšsacīkstēm bija liels uztraukums. Bet tagad zinu visas procedūras pirms sacensībām, tā kā būšu mierīgāka. Ceru uz siltu un saulainu laiku! Skatos laika ziņas, bet arī tās nav 100% drošas. Iziešu un startu un darīšu visu, kas manos spēkos!"

400 metru barjerskrējējs Jānis Baltušs: "Ja man šķita, ka aizvakardienas tehniskais izpildījums nebija labs, tad pat nezinu, ko lai saku par vakardienu. Es tik ļoti vēlējos izskriet savu personīgo rekordu! Garīgi es biju tam nobriedis, jo vakardienas priekšskrējiens man deva pārliecību. Bet vakar laika apstākļu dēļ mūsu starts kavējās. Visi sēdējām uzgaidāmajā telpā un gaidījām, kad varēsim iziet stadionā. Domāju, ka tas nedaudz atņēma koncentrēšanās spējas."

100 metru skrējējs Ronalds Arājs: "Esmu daļēji apmierināts ar savu startu. Saaukstēšanās diezgan izsita no ritma. Tas daudz atņēma manus spēkus. Lai gan laika apstākļi nebija diezgan labvēlīgi, tomēr neteikšu, ka vējš ietekmēja manu startu. Skrējiens bija salīdzinoši ātrs. Vajadzēja noturēt ātrumu līdz galam! To izdarīšu nākamreiz!"

Izmantotie resursi:
www.lat-athletics.lv

  +4 [+] [-]

, 2014-08-14 17:01, pirms 10 gadiem
kas gan to būtu domājis, ka 7cīņas speciāliste reāli pretendēs uz euro medaļu tāllēkšanā?
cepuri nost!

  +2 [+] [-]

, 2014-08-14 17:02, pirms 10 gadiem
Vienmēr var vēlēties labāk. Aiga malace, stabili lēcieni.

  +3 [+] [-]

, 2014-08-14 17:12, pirms 10 gadiem
Mūsējās labi lec tālumā pēc dzemdībām!...Ineta, tagad Aiga...moš, kāds var palīdzēt māsām Grīvām ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-08-14 17:20, pirms 10 gadiem
Aigai - 9 balles par startu - ļooti labi jāpakonsultējas varbūt ar Radeviču par treneriem un jāspiež riktīgi uz tālumu, 26 gadi viņai, tas nekas nav, Ineta 29 gados tika pie Eiropas zelta, 30 gados pie pasaules bronzas un 31 gadu vecumā pie 4 vietas OS Londonā!

Aigai lielie panākumi vel priekšā, tikai ko viņa darīs tālāk? Tikai pie tālumā paliks vai atkal mēģinās daudzcīņu?

  +1 [+] [-]

, 2014-08-14 17:21, pirms 10 gadiem
dale rakstīja: viena 7 cinas speciaaliste tak izciinija zeltu vakar
Un ies viņa 200m pēc otra zelta!

  +1 [+] [-]

, 2014-08-14 18:04, pirms 10 gadiem
sandis444444 rakstīja: Un ies viņa 200m pēc otra zelta!
Nja kapēc dabūt 7cīņā vienu zeltu, ja var paņemt 7 atsevišķi.