Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Serjogins un Marhele uzvar Jelgavas nakts pusmaratonā

Rolands Eliņš

Serjogins un Marhele uzvar Jelgavas nakts pusmaratonā
Ilona Marhele. Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

LETA. Latvijas skrējēji Dmitrijs Serjogins un Ilona Marhele sestdien guva uzvaras Jelgavas nakts pusmaratonā, kas vienlaicīgi bija skriešanas seriāla ""BigBank" Skrien Latvija" piektais posms.

Serjogins 21,0975 kilometrus garo distanci mēroja vienā stundā astoņās minūtēs un vienā sekundē, bet pašā finišā viņam izdevās apsteigt Jāni Višķeru. Savukārt uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena stājās Kristaps Bērziņš, kurš no abiem vadošajiem skrējējiem atpalika divarpus minūtes.

Tikmēr sieviešu konkurencē uzvarētāja Marhele finišēja pēc vienas stundas 17 minūtēm un 40 sekundēm, bet viņai minūti un trīs sekundes zaudēja Karīna Helmane-Soročenkova, kamēr trešā bija lietuviete Kamile Vaidžulīte.

Savukārt desmit kilometru distancē nepārspēti palika Anatolijs Macuks un Lelde Neimande, kamēr piecu kilometru skrējienā uzvaras guva Jānis Razgalis un Līga Jansone.

Šosezon ""Bigbank" Skrien Latvija" sacensību seriālā ieplānoti astoņi posmi, bet nākamais notiks 10.augustā Kuldīgā.

Izmantotie resursi:
LETA