Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Kanālā Viasat Sport Baltic Dimanta līga vieglatlētikā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kanālā Viasat Sport Baltic Dimanta līga vieglatlētikā
Madara Palameika
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Ceturtdien, 15.jūnijā, kanāls Viasat Sport Baltic pārraidīs Dimanta līgas vieglatlētikā piekto posmu – sacensības Norvēģijas galvaspilsētā Oslo. Nenokavē Dimanta līgu ekskluzīvi kanālā Viasat Sport Baltic!

Oslo sacensībās par ieskaites punktiem Dimanta līgas kopvērtējumā sportisti sacentīsies kopumā 13 disciplīnās. Dažās no tām, piemēram, augstlēkšanā vīriešiem, punkti tiks izcīnīti tikai otro reizi šajā sezonā, un startēs vairāki šogad DL mačos vēl neredzēti atlēti – Olimpisko spēļu medaļnieki – Dereks Druins un Bogdans Bondarenko.

Pēteris Siksnis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“200 metru sprintā sievietēm par kopvērtējuma līderi iespēja kļūt nīderlandietei Dafnei Šipersai, kurai šoreiz nebūs jācīnās ar nestartējošo Elaini Tompsoni no Jamaikas. Labas iespējas tikt pie punktiem ir sportistiem arī citās disciplīnās, jo ASV labākie atlēti pašlaik gatavojas startiem pašmāju čempionātā, kas viņiem vienlaikus ir arī atlase uz vasaras beigās notiekošo pasaules čempionātu."

Dimanta līga vieglatlētikā kanālā Viasat Sport Baltic:
• Ceturtdien, 15.jūnijā 21:00 Dimanta līga vieglatlētikā. Oslo

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja