Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Pasaules vicečempionam šķēpmešanā divu gadu diskvalifikācija

Krišs Upenieks

Pasaules vicečempionam šķēpmešanā divu gadu diskvalifikācija
Ihabs Abdelrahmans
Foto: AFP/Scanpix

Ēģiptes antidopinga organizācija paziņojusi, ka pasaules vicečempionam šķēpmešanā Ihabam Abdelrahmanam pozitīva bijusi arī veikto dopinga analīžu B prove, kā rezultātā sportistam piešķirta divu gadu diskvalifikācija. Sportists gan ir gatavs cīnīties par savu taisnību.

27 gadus vecajam Abdelrahmanam, kurš 2015. pasaules čempionātā Pekinā izcīnīja sudraba godalgu, pozitīvas dopinga analīzes tika konstatētas aprīlī. Tobrīd viņš tika diskvalificēts uz nenoteiktu laiku, lai gan pats uzstāja uz savu nevainīgumu.

Ihabs savā ''Facebook'' profilā šodien rakstīja, ka Ēģiptes antidopinga organizācija viņam paziņojusi par to, ka arī dopinga analīžu B prove bija pozitīva, kā rezultātā sportistam piešķirta divu gadu diskvalifikācija. Pasaules čempionātā Ihabs šķēpu raidīja 88,99 metru tālumā, bet Riodežaneiro spēlēm netika pielaists.

''Gribu pateikties visiem uzticīgajiem Ēģiptes cilvēkiem, kas sekoja līdzi šai lietai. Esmu pārliecināts, ka man ir tiesības sevi aizstāvēt. Nebiju pārsteigts par lēmumu, jo nevari būt brīdī, kad tavs pretinieks ir tiesnesis. Nedēļas laikā iesniegšu apelāciju Sporta arbitrāžas tiesā. Cīnīšos līdz galam, lai pierādītu savu nevainību,'' tā pats diskvalifikācijas izteicies pats Abdelrahmans.

Izmantotie resursi:
Egypt's Abdelrahman handed two year...

  +1 [+] [-]

, 2017-02-15 00:15, pirms 7 gadiem
"Cīnīšos līdz galam, lai pierādītu savu nevainību". Skanēs ciniski, bet kā puisis to domā pierādīt? Puišiem jau to nevar pateikt.
Varbūt viņš tomēr vēlas pierādīt savu nevainīgumu?

     [+] [-]

, 2017-02-15 08:12, pirms 7 gadiem
Teorētiski to var pierādīt- ja visas sievietes, ar kurām viņš ir pazīstams, pārbauda ar melu detektoru- bija vai nebija