Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Video: Kūla par Maskavu 1980 un ikriem, mešanu džinsās un šķēpiem Latvijā

Andris Liepa
Andris Liepa
1980. gada olimpiskais čempions visu savu apzinīgo mūžu ir nodzīvojis Ventspilī un ir šīs ostas pilsētas vienīgais olimpiskais čempions. 21 gada vecumā! Pirms tam izejot cauri diezgan pamatīgai atlasei, lai vispārt drīkstētu mest Lužņiku olimpiskajā stadionā. Tur kvalifikācijas sacensībās vispirms sīks pārkāpums ārpus sektora, arī otrajā mēģinājumā šķēps aizskrēja kaut kur pēc piena... Un tad ventspilnieks, it kā tās būtu kaut kādas ierindas sacensības, uzmeta 88,88! Miera mika, kuram treneris Māris Grīva bija iemācījis nesaspringt par maču lielo nozīmību. 24 gadu vecumā, kad vēl tikai vajadzēja pa īstam sākties nopietnai sportista karjerai, Kūla parktiski jau visu bija uzmetis, - pirmā pasaules čempionāta bronza, uzvara Pasaules kausā, divi Universiādes čempiona tituli, četrkārtējs PSRS un trīskārtējs Latvijas čempions. Psiholoģiski ļoti stiprs sportists. Savus konkurentus PSRS izlasē kopā ar Grīvu šad tad apveduši ap stūri: kamēr citi cītīgi iesildās stadionā, Kūla džinsās pārlēcis sētai, visu iesildīšanās procedūru paveicot prom no citu acīm, tad ieradies sektorā, novilcis džinsas un... kā metis, tā šķēps kritis ap 90 metriem. Konkurenti uz pakaļas.
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2019-11-12 14:38, pirms 4 gadiem
Forša intervija.Paldies Matuļa kungam un kaimiņam.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-12 20:09, pirms 4 gadiem
Matuļa kungs, vecums nenāk viens, bet laikam tomēr ierodoties uz filmēšanu studijā vajadzētu pirms tam lietot pretblaugznu līdzekļus jeb nomainīt 20 gadu veco žaketīti

     [+] [-]

, 2019-11-12 23:15, pirms 4 gadiem
Ko var čīkstēt par jaunajiem sportistiem ,kas raujās uz komercsačiem.
Kuram sportistam Latvijā, gada laikā ir 10 nometnes uz 20 dienām siltajās zemēs,kur var skriet, mest un lekt!Tagad labi ja divas trīs nometnes gadā sportists var noorganizēt.
Un par tiem ikriem arī sanāca smiekli.Kā Ekmanis ,kas tagad nekautrējas stāstīt ,kā bobos vedis ikonas un citu kontrabandu.Izrādīsies ,ka šodienas sportistiem ir jāvadā zāle vai pulveris,un pēc gadiem 10-15, tas būs legāli un kruti!