Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Misānam augšstilba muskuļa trauma apdraud dalību "Rīgas kausos"

Misānam augšstilba muskuļa trauma apdraud dalību "Rīgas kausos"
Elvijs Misāns
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas labākais tāllēcējs Elvijs Misāns iedzīvojies augšstilba muskuļa traumā, kas apdraud viņa dalību mēneša beigās gaidāmajās "Rīgas kausu" sacensībās.

Kā portālam Sportacentrs.com pastāstīja Misāna trenere Mārīte Lūse, tāllēcējam ir augšstilba muskuļa plīsums aptuveni centimetra garumā.

"Trauma nav nopietna, taču šobrīd viņš nevar trenēties uz pilnu slodzi. Treniņus viņš aizvada, bet dara tikai to, ko pašlaik drīkst," atklāj trenere. "Līdz "Rīgas kausiem" vēl ir pāris nedēļas laika, tomēr ir skaidrs - ja arī viņš piedalīsies, tad nebūs labākajā sportiskajā formā."

Lūse atzīst, ka treniņnometnē Horvātijā Misāns esot bijis lieliskā formā, tādēļ gūtais savainojums ir divtik sāpīgs.

Šogad Eiropas čempionāts telpās Elvijam izvērtās neveiksmīgs, jo trīs mēģinājumos viņš tā arī nespēja tikt pie rezultāta. Augusta beigās Pekinā risināsies pasaules čempionāts, kura normatīvs ir 8,10 metri, tādējādi Misānam, lai kvalificētos dalībai pasaules čempionātā, ir jāpārspēj ne tikai personiskais rekords (8,05), bet arī Latvijas rekords (8,07), kas kopš 1983. gada pieder Jurim Tonem.

     [+] [-]

, 2015-05-12 12:30, pirms 9 gadiem
Veselību un veiksmīgu sezonu par spīti savainojumam!