Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Valentīndienas skrējiens jau piekto gadu notiks Ventspilī

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Valentīndienas skrējiens jau piekto gadu notiks Ventspilī
Valentīndienas skrējiens
Foto: Juris Presņikovs, ventspils.lv

Ventspils Maratona klubs 14. februārī jau piekto gadu organizēs skriešanas popularizēšanas pasākumu - Valentīndienas skrējienu pa pilsētas ielām ar mērķi dot cilvēkiem iespēju iziet no mājām un pievērsties tik brīnišķīgai nodarbei kā skriešana, informē pasākuma organizatori.

Iepriekšējos gados Valentīna dienas skrējiens ir noticis gan mīnus 16 grādu salā, gan sniegputenī, gan kad sniega sega ir līdz viduklim, bet izskatās, ka šogad laika apstākļi būs vispiemērotākie skriešanai.

Pulcēšanās plkst. 18.30 Ūdens Piedzīvojumu parka, Lauku ielā 5. Pārģērbties varēs peldbasiena foajē, kur varēs atstāt savas mantas. Tā kā skrējiens notiks tumšajā diennakts laikā, līdzi jāņem atstarotāji, galvas lukturīši, mirgojošās lampiņas. Iesildīšanās sāksies plkst. 19.00 pie Peldbaseina ieejas, to vadīs Ventspils Maratona kluba treneris Aigars Matisons un viena no labākajām skrējējām Baiba Muzikante. Pēc tam visi dosies kopīgā skrējienā pa pilsētas trotuāriem un veloceliņiem. Tiks izveidots 2km aplis, satiksme netiks slēgta un dalībnieki pēc izvēles varēs skriet cik apļus vēlas. Lielākais apļu skaits būs 5 apļi jeb 10km.

Pēc skrējiena, Ventspils Maratona kluba dalībnieki varēs apmeklēt Ūdens Piedzīvojumu parka mazo baseinu un saunu. Katrs Ventspils Maratona kluba dalībnieks var ņemt līdz vienu draugu vai draudzeni, kurš nav kluba dalībnieks, tā kā skrienot, var iepazīties ar kluba dalībnieku un tikt arī uz bezmaksas baseina apmeklējumu. Arī tie, kuri izteiks vēlmi kļūt par Ventspils Maratona kluba dalībniekiem, varēs bez maksas apmeklēt mazo baseinu un saunu.

Pasākuma ietvaros tiks organizēts tradicionālais kūku konkurss ar žūriju un uzvarētājiem, kā arī mazajā baseinā notiks stafetes, kurās būs gan jāpeld, gan jānirst, gan jāskrien!

Izmantotie resursi:
www.ventspils.lv