Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Izvēlies aktīvu nedēļas nogali Mežaparkā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Izvēlies aktīvu nedēļas nogali Mežaparkā
Foto: M. Gaļinovskis

Ir klāt ikgadējās brīvdienas, kad Mežaparku un tā alejas pilnībā pārņems sportiska gaisotne. Šodien un rīt ikviens aicināts uz lielāko rudens skrējienu - We Run Riga -, lai piedalītos, atbalstītu un justu līdzi, kā arī, lai vienkārši baudītu pasākuma enerģisko atmosfēru un piepildītu nedēļas nogali ar pozitīvām emocijām.

Jau šodien pēcpusdienā no pulksten 16:00 notiks pasākuma atklāšana - darbu uzsāks radošās darbnīcas bērniem, kā arī reģistrācijas un numuru izņemšanas punkti. Savukārt no pulksten 16:15 skatuvi savā varā pārņems mūziķi - izklaidējot un iesildot Mežaparku pirmajam šīs nedēļas nogales startam.

Piecu kilometru distances dalībnieki baudīs naksnīgu skrējienu un trasē dosies pulksten 21:00. Kamēr vieni skries, citi varēs turpināt baudīt muzikālus priekšnesumus. Pēc gandarījuma un smaidu pilniem finiša spurtiem sekos apbalvošanas ceremonija. Tajā pulksten 22:15 uz skatuves redzēsim 3 vīriešus un sievietes, kuriem naksnīgais skrējiens būs atnesis visātrākos finiša laiku. Pasākums turpināsies līdz pusnaktij, kad varēs baudīt labu mūziku un patīkamu vasaras izskaņas vakaru galvaspilsētas zaļajā sirdī.

Kad ar sportisku un izklaidējošu iesildīšanos būs aizvadīts sestdienas vakars, tam sekos lielā pasākuma kulminācijas diena - svētdiena, 12. septembris. Īpašāku par citām to padarīs sajūta, ka šis būs pēdējais gads, kad klasiskā We Run Riga sacensību trase vedīs pa tik ierastajām Mežaparka takām.

Priecīgs satraukums, kņada un gatavošanās sacensību centrā sāksies pulksten 9:00, kad darbu sāks info un reģistrācijas punkti, mantu glabātuve un velonovietne. Savukārt pulksten 10:30 vieni pēc otra tiks doti starti Prisma Bērnu skrējienam. Nedaudz vēlāk, pulksten 12:00, sāksies emocijām bagātie Metta Stafešu skrējieni un skolu stafešu skrējieni.

Taču, pasākumam tuvojoties kulminācijai, pulksten 14:00 uz starta izies vairāki tūkstoši 10 kilometru distances dalībnieki. Kad būs noskaidroti gan stafešu skrējiena, gan arī We Run Riga klasiskās distances uzvarētāji, tie tiks paziņoti un apbalvoti pulksten 15:30 sacensību skaistākajā mirklī - apbalvošanā.

Visas dienas garumā kā mazi, tā lieli pasākuma apmeklētāji varēs izklaidēties un iesaistīties dažādās organizatoru un atbalstītāju aktivitātēs, piedalīties konkursos, bet pats galvenais - baudīt kopā sportošanas prieku un spēku. Par pozitīvu un enerģisku gaisotni visas dienas garumā rūpēsies Radio 5 ētera personības, kā arī dažādi mūziķi.

Pēc katras dienas startiem, sacensību rezultāti būs aplūkojami pasākuma oficiālajā mājas lapā - werunriga.lv

Informāciju sagatavoja:
Sintija Melne