Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Prokopčuka un viņas izredzes

RIO

Jūsu domas kādas ir Jeļenas Prokopčukas izredzes uz TOP 6 vai pat medāli maratonā,ņemot vērā ka valstīm ir kvotas ,Krievietes noņemtas un arī Kenijietes maratonistes ir zem lupas.Kenijai,Etiopijai bus komandu cīņa,bus kā riteņbraukšanā katrai valstij pa vienai skrējējai kas vilks līderu grupu un beigu daļā atpaliks.

     [+] [-]

, 2016-08-10 14:07, pirms 8 gadiem
Hilborna un Marhele un Prokopčuka ir katra pa savam, līdz ar to visticamāk nebūs tā, ka strādās uz Jeļenu, turēs tempu un vilks. Aleksandrs trenē arī Kažemāku, ja viņa skrietu, varbūt arī varētu būt kāds komandas darbs pirmajos 30-35 kilometros. Tīrākā laimes spēle.

     [+] [-]

, 2016-08-10 15:26, pirms 8 gadiem
Marhele taču jau pateica, ka ir vienojusies ar lietuvietēm, ka distances pirmo pusi turēsies kopā. Tātad Hilborna un Prokopčuka katra par sevi.

     [+] [-]

, 2016-08-15 13:02, pirms 8 gadiem
pleesonja rakstīja: Hilborna un Marhele un Prokopčuka ir katra pa savam, līdz ar to visticamāk nebūs tā, ka strādās uz Jeļenu, turēs tempu un vilks. Aleksandrs trenē arī Kažemāku, ja viņa skrietu, varbūt arī varētu būt kāds komandas darbs pirmajos 30-35 kilometros. Tīrākā laimes spēle.
muļķīgākais komentārs, ko esmu lasījis par skriešanas tēmu...