Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Latiševa-Čudare: "Būtu bijis labāk, ja man būtu bijuši dzinējsuņi no abām pusēm"

Latiševa-Čudare: "Būtu bijis labāk, ja man būtu bijuši dzinējsuņi no abām pusēm"
Gunta Latiševa-Čudare
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

400 metru skrējēja Gunta Latiševa-Čudare pēc nekvalificēšanās finālam Eiropas čempionātā Berlīnē medijiem norādīja, ka šī sezona aizvadīta stabili, bet nākamā noteikti būšot labāka.

"Labi, ka vismaz sasniedzu savu sezonas labāko rezultātu. Vai varu sev ko pārmest? Man ir žēl. Būtu bijis labāk, ja man būtu bijuši dzinējsuņi no abām pusēm. Šķita, ka ir ātri. Vispār bija jau arī ātri. Tomēr varēju nomest vēl kādas desmitdaļas, ja būtu ko ķert," skaidro Gunta, kurai līdz vietai finālā pietrūka 0,10 sekundes.

"Šodien uz starta izgāju ar tik foršām sajūtām. Pirmoreiz biju tik pārliecināta. Mentāli biju gatava, jo vakar stadionu iepazinu, man tas patika. Šodien gribēju to iepazīt vēl tuvāk. Bet nogurums jau bija. Skrējiena laikā vakardienas skrējiena sekas nejutu, bet starta izrāviens svaigiem spēkiem būtu bijis labāks. Ja šodien būtu jāskrien 200 metri, būtu bijis pavisam švaki."

"Vakar karstuma dēļ bija smagāk. Kaut ko jau izdomājam, lai ar to cīnītos. Turam ledu uz skausta. Pusstundu pirms starta mūs ieveda tunelī, tur jau bija vēsāks un līdz startam varēja atvēsināties. Stadions iepatikās ar to, ka tas ir ātrs un ir daudz atbalstītāju," saka Latiševa-Čudare.

"Ar sezonu jūtos apmierināta. Skrēju zem 52 sekundēm gana daudzās sacensībās. Biju stabila un droša. Tagad jāstrādā pie niansēm. Esmu pārliecināta, ka nākamā sezona būs daudz labāka," piebilst Gunta, kura savu personisko rekordu sasniedza pērn pasaules čempionātā Londonā (51,37 sekundes). "Tur man bija uzvarētājas emocijas, jo nesen biju vinnējusi Eiropas U23 čempionātu Bidgoščā. Zināju, ka no manis neviens neko negaida. Vienkārši baudīju labo stadionu un konkurenci."


, 2018-08-09 23:58, pirms 6 gadiem
Lai veicas!
, 2018-08-10 02:15, pirms 6 gadiem
Бpocить кypить нaвceгда всего за день? Лeгкo, нo только этим дедовским методом - БРОСИТЬ КУРИТЬ БЕЗ УСИЛИЙ! Излeчит дaжe опытных курильщиков с 30-40 летним стажем. Кypилa 14 лет пo пaчкe-полторы вдeнь, но бросилa без физический и моральных усилий за 1 день!
, 2018-08-10 06:43, pirms 6 gadiem
Vai viņa treniņos izmanto suņus?
, 2018-08-10 08:35, pirms 6 gadiem
Alpaville rakstīja: Vai viņa treniņos izmanto suņus?
`Viņa taču tautiskās dejas dejo!!!
, 2018-08-10 11:43, pirms 6 gadiem
Ķā tad iet ar dejām?
Kenijas skrējēja Peresa Jepčirčira 2024. gada Londonas maratona finišā. Foto: Tolga Akmen/EPA/Scanpix
7

Kenijiete Jepčirčira Londonas maratonā labo pasaules rekordu sievietēm

LETA--PA Media/DPA. Kenijas vieglatlētikas garo distanču skrējēja Peresa Jepčirčira svētdien Londonas maratonā laboja pasaules rekordu, distancē sacenšoties tikai sievietēm.
Armands Duplantiss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
5

Duplantiss par centimetru labo sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā

LETA--AFP. Zviedrijas vieglatlēts Armands Duplantiss sestdien Ķīnā pirmajā Dimanta līgas posmā laboja sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā par vienu centimetru.
Līna Mūze-Sirmā. Foto: Arvis Ertmanis

Mūze-Sirmā sasniedz otro labāko rezultātu Dimanta līgā

LETA. Latvijas šķēpmetēja Līna Mūze-Sirmā sestdien Ķīnā Dimanta līgas sacensībās, šķēpmešanai esot ārpus ieskaites, sasniedza otro labāko rezultātu.