Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Klufta pasaules čempionātā nepiedalīsies

Klufta pasaules čempionātā nepiedalīsies
Karolīna Klufta
Foto: AFP

Apstiprinājušās bažas par to, ka šī gada pasaules čempionātā vieglatlētikā savainojuma dēļ nevarēs piedalīties zviedru sportiste Karolīna Klufta, kurai par aktīvu sportošanu būs jāaizmirst vismaz sešus mēnešus.

Jau ziņojām, ka Klufta pirmdien sacensībās Zviedrijā guva savainojumu. Pēc sacensībām izplatītā informācija liecināja par to, ka Kluftai, iespējams, nāksies izlaist pasaules čempionātu, kas no 15.-23.augustam notiks Berlīnē.

Bažas ir apstiprinājušās, un gūtais paceles cīpslas savainojums ir diezgan nopietns, tāpēc 26 gadus vecā Klufta šī gada nozīmīgākajās sacensībās nepiedalīsies. Faktiski viņai sezona jau ir beigusies, jo ārsti prognozē, ka ātrāk par sešiem mēnešiem viņa sacensību apritē diez vai atgriezīsies. Zviedru sportiste šajā sakarā izteikusies, ka tas ir smagākais trieciens viņas karjerā, taču viņa ir apņēmības pilna atgriezties un cīnīties par augstākajām vietām nākotnē.

Klufta ir 2004.gada Atēnu olimpiskā čempione septiņcīņā. Šajā pašā disciplīnā viņa uzvarējusi pēdējos trīs pasaules čempionātos un divreiz arī Eiropas meistarsacīkstēs. Pēdējā laikā zviedriete koncentrējās tāllēkšanai.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr


, 2009-07-08 19:10, pirms 15 gadiem
Žēl gan, bet nu lai turās un nākošgad varēs atkal sevi pierādīt!
Slēpts komentārs: janka65
, 2009-07-08 21:34, pirms 15 gadiem
Tad jau kādai citai būs cerības uz zeltu.
, 2009-07-08 22:21, pirms 15 gadiem
Muse777 rakstīja: Tad jau kādai citai būs cerības uz zeltu.
tallēkšana jau nu toča nē.
ja būtu daudzcīņa jā
, 2009-07-08 22:49, pirms 15 gadiem
vai tad viņa Pekinā nevinnēja?
, 2009-07-09 01:17, pirms 15 gadiem
Zviedriem Kluftas nepiedalīšanās ir vēl viena sāpe. Cik zinu, arī Suzanna Kallura (arī viņas māsa) varētu nepiedalīties PČ, ja rehabilitācijas process neritēs pietiekoši raiti. Protams, savainojumu nevienam nekad nenovēlu, bet vismaz Aigai par vienu konkurenti mazāk (Un, iespējams, Radevičai tāllēkšanā).
Foto: Reuters/Scanpix
6

Diskvalificēti Pekinas pusmaratona skandālā iesaistītie skrējēji

LETA--DPA. Četri Pekinas pusmaratona skandālā iesaistītie skrējēji, tajā skaitā uzvarētājs, diskvalificēti no sacensībām, piektdien paziņoja rīkotāji.
Sisajs Lemma. Foto: AP/Scanpix

Etiopietis Lemma un kenijiete Obiri uzvar Bostonas maratonā

LETA--AP. Etiopietis Sisajs Lemma un kenijiete Helena Obiri pirmdien svinēja uzvaru Bostonas maratonā.
Artūrs Liepa. Foto: Latvijas Triatlona federācija

Pasaules maratona rekorda tempā vistālāk aizskrējuši Artūrs Liepa un Līga Velvere

No 4. līdz 14. aprīlim "Rimi Rīgas maratona" sezonas notikumu centrā – tirdzniecības centrā Spice – ikvienam interesentam bija iespēja izmēģināt pirmo reizi uz Latviju atgādāto īpašo pasaulē lielāko skrejceliņu, cenšoties izskriet vīriešu un sieviešu maratona pasaules rekordu tempos. Maratona pasākumi gaidāmi jau pēc nedaudz vairāk kā mēneša - 18. un 19. maijā.