Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Video: Sapņu komanda un olimpiskā normatīva kārotāji Prezidenta balvā

Eduards Ozerinskis
Šajā nedēļas nogalē - 10. un 11. jūnijā - Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas vieglatlēti spēkosies Valsts Prezidenta balvas izcīņā. Latvijas izlases treneris Dmitrijs Miļkevičs norāda, ka izdevies sapulcēt praktiski visus spēcīgākos pašmāju vieglatlētus. Vairākiem no viņiem šī būs laba iespēja pacīnīties par Riodežaneiro olimpisko spēļu normatīva izpildīšanu, tomēr galvenais uzdevums šoreiz būs triumfēt komandu kopvērtējumā.
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2016-06-08 08:35, pirms 8 gadiem
Vienīgais tuvu normatīvam ir Misāns trīssolī! Lai veicas. Kas notiek ar šķēpmetējiem vīriem? Varbūt Lūsis var atbildēt?

     [+] [-]

, 2016-06-08 15:21, pirms 8 gadiem
To nu japrasa shkepmeteju matei.Gribot slavu visas olas tika savaktas viena groza,un no ta chiks vien sanaca!

     [+] [-]

, 2016-06-09 18:23, pirms 8 gadiem
Ne šķēpmetēju matei, bet gan bijušajam izlases trenerim un vieglatlētikas prezidentam. Kā tas tā sanāca ,ka redzot kas notiek Eidukas grupā(kur tika savākti Latvijas spēcīgākie metēji), netika uzstādīts jautājums par tās turpmāko likteni. Un kur skatījās Olimpiskā vienība? Vai tikai klausījās solījumus!? Un to jau vajadzēja izdarīt 2011 gadā ,jo jau tad pēc rezultātiem viss sāka iet uz leju(ar periodiskiem uzplaiksnieniem). praktiski skatoties ,viss šķēpmetēju kluba pirmsācēju ieguldītais darbs ir vējā. Ar tādiem rezultātiem, pēc pāris gadiem kāds atkal varēs teikt ,,Es esmu pēdējais mohikānis šajā sporta veidā"!