Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Šefīldas pusmaratonu atceļ...ūdens trūkuma dēļ

Andrejs Siliņš

Šefīldas pusmaratonu atceļ...ūdens trūkuma dēļ
Foto: telegraph.co.uk

Lielbritānijā svētdien tika atcelts Šefīldas pilsētā paredzētais pusmaratons, jo organizatorus apmānījusi kompānija, kas solījusi piegādāt ūdeni dalībniekiem. Pirmdien tika paziņots par dalības maksu neatdošanu skrējējiem.

Vairāk nekā četri tūkstoši cilvēku bija pieteikušies skriešanai Šefīldas pusmaratonā, protams, par to arī iemaksājot dalības maksu. Skrējēji pulcējās pie paredzētās starta līnijas laikā, kad skrējienam bija jāsākas, tomēr tas tā arī nesākās. Kā iemesls tika paziņots, ka organizatorus apmānījusi kompānija, kas solījusi apgādāt dalībniekus ar tik ļoti nepieciešamo ūdeni.

Dalības maksa pusmaratonā bijusi ap 25 mārciņām (ap 30 eiro), taču organizatori atteikušies atmaksāt no dalībniekiem iekasēto naudu. Tas paskaidrots ar to, ka par infrastruktūru tik un tā bijis jāsamaksā, pie tam noteikumos esot norādīts, ka maksa nekādā gadījumā netiek atdota.

Brīdī, kad tika paziņots par sacensību atcelšanu, daļa skrējēju tik un tā devās distancē paši uz savu galvu. Vairāki dalībnieki pēcāk atzinuši BBC, ka nebija lietas kursā par sacensību atcelšanu līdz paredzētās distances finišam.

Šefīldas pusmaratons norisinājies jau 33 gadus.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-04-08 03:02, pirms 10 gadiem
Totāls absurds. Ceru, ka nākamgad pie šiem organizatoriem visi skrietgribētāji smuki nepieteiksies, bet jozīs pa savam!

  +2 [+] [-]

, 2014-04-10 09:01, pirms 10 gadiem
agrāk par krāna ūdeni un tēju domāja tikai maratonos, bet īsākās distancēs tā bija lieka ekstra. Atceros, pat Rīga-Valmiera katrs pats domāja, ko dzers un ēdīs, nevis gaidīja uz organizatoriem.
Tagad, katrs, kas pieveicis 5km, uzskata sevi par maratonistu.