Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Ar on-line atklāšanas pasākumu tiks dots starts programmas “Sporto visa klase” 7. sezonai

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ar on-line atklāšanas pasākumu tiks dots starts programmas “Sporto visa klase” 7. sezonai
"Sporto visa klase". Foto: olimpiade.lv

Šogad, nedaudz neierastā veidā – on-line tiešraidē 6. novembrī, pulksten 11:00 tiks dots starts Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) organizētajai programmai “Sporto visa klase” septītajai sezonai.

Lai arī Covid-19 ir licis izmainīt sākotnējos plānus, “Sporto visa klase” 7.sezonas atklāšanas pasākums būs un tajā piedalīsies visi programmas dalībnieki, kas pasākumam sekos līdzi savās skolās.

Atklāšanas pasākums noritēs LOK Youtube kanāla @OlimpiadeLV tiešraidē un tās laikā ir gaidāmi dažādi pārsteigumi, kas neliks mazajiem sportot gribētājiem palikt vienaldzīgiem.

Programmas “Sporto visa klase” atklāšanas pasākumam būs iespējams sekot līdzi ikvienam:

Uzziņai par programmu:
Programma “Sporto visa klase” radīta 2013. gadā ar mērķi 2. – 6. klašu grupām mērķtiecīgi uzlabot visu klases skolēnu fizisko sagatavotību, stāju, dodot motivāciju nodarboties ar sportu, kā arī vērtēt skolēnu sekmes mācībās. Tā ir iespēja izzināt dažādus sporta veidus, kā arī stiprināt izpratni par kopīga rezultāta sasniegšanu kā vienotai komandai. Programmas “Sporto visa klase” idejas autors ir Olimpiskais vicečempions airēšanā un LOK prezidents Žoržs Tikmers.

Programmā “Sporto visa klase” 6.sezonā jeb 2019./2020.mācību gadā piedalījās 8300 bērnu no 369 klasēm un 75 Latvijas pašvaldībām. Programmas “Sporto visa klase” oficiālā mājaslapa internetā: sportovisaklase.olimpiade.lv.

Izmantotie resursi:
sportovisaklase.olimpiade.lv