Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Ikauniece-Admidiņa: "Smagi domāt, cik labā formā esmu. Biju gatava rekordam"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ikauniece-Admidiņa: "Smagi domāt, cik labā formā esmu. Biju gatava rekordam"
Laura Ikauniece-Admidiņa
Foto: Juris Bērziņš-Soms

2017. gada pasaules čempionāts vieglatlētikā īsti nesākoties beidzās Latvijas lielākajai cerībai Laurai Ikauniecei-Admidiņai, kura septiņcīņas pirmajā disciplīnā – 100 metru barjerskrējienā – iedzīvojās savainojumā. "Laikam tik ātri vēl nebiju skrējusi, un muskulis arī to sajuta," norādīja sportiste.

"Pirms starta sajūtas bija ļoti labas. Nekas neliecināja, ka varētu satraumēties," sacīja Laura Ikauniece-Admidiņa, kurai pasaules čempionāts Londonā beidzās pēc vienas disciplīnas – 100 metru barjerskrējiena. "Man arī nebija bail skriet barjeras. Kritienu sacensības Tallinā jau biju aizmirsusi. Pirms starta mūs izveda uz vietu, kur sportisti gaida skrējienu. Mēs stāvējām īsajās formiņās kādas desmit minūtes. Tur bija liels caurvējš. Pie sevis nodomāju, ka ir diezgan pavēss. Kustējāmies uz vietas, cik varējām, lai neatdzistu. Tad mūs ieveda stadionā, kur bija ļoti silts un saulains."

"Tas bija viens no maniem labākajiem startiem. Laikam tik ātri es vēl nebiju skrējusi, un muskulis arī to sajuta. Nezinu, konkrēti kādā stadijā ir šī trauma. Pagaidām nav iespēju, bet būtu labi, ja varētu redzēt smalkāk. Varu pastaigāt, tāpēc domāju, ka tas nav nekas traks. Pēc finiša sapratu, ka augstlēkšanā vēl varētu piedalīties, bet 200 metrus noteikti nevarētu noskriet ar šādu kāju. Tādēļ treneris uzreiz pateica, ka mēs stājamies ārā," pauda Latvijas galvenā cerība, kura šosezon laboja valsts rekordu septiņcīņā.

"Biju gatava jaunam personiskajam rekordam 100 metru barjerskrējienā un paskriet zem 13 sekundēm. Brīdī, kad biju uz vidējām barjerām, sajutu asas sāpes muskulī. Vairs nevarēju kāpināt tempu. Ir diezgan smagi domāt par to, cik labā formā esmu. Biju viena no trim līderēm un biju pilnībā gatava šim startam, kam gatavojos visu gadu. Šobrīd vissāpīgākais ir pateikt, ka nestartēšu līdz galam," pauda vieglatlēte.

"Man vienmēr vissvarīgākais ir rezultāts. Un tas ir ļoti bēdīgi, ka nevarēšu piedalīties šajā skaistajā stadionā savā mīļākajā disciplīnā. Pirms olimpiskajām spēlēm man bija šī muskuļa problēma, bet to izārstējām. Izskatās, ka atkal jāsāk ārstēšanās no jauna."

Izmantotie resursi:
https://athletics.lv/lv/article/262...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2017-08-05 19:49, pirms 7 gadiem
Turies, Laura!!! Lielākie panākumi Tev tikai vēl priekšā!!!

  +3 [+] [-]

, 2017-08-05 19:50, pirms 7 gadiem
Tiešām skumji, ka šādi. Dabūt vismaz medaļu bija lieliskas izredzes, ņemot vērā, ka Thompson, kas Gecisā palika 4.v., augstlēkšanā ļoti slikti nostartēja un līdz ar to pazaudēja 200p. Tiamai pēc 2 disciplīnām 70p mazāk nekā Gecisā, un lai pamēģina uzmest vēlreiz 59m šķēpā. Tā ka varbūt ka bija iespējas pacīnīties par kaut vēl lielāku par TOP3.

  +5 [+] [-]

, 2017-08-05 19:50, pirms 7 gadiem
Žēl. Ātru atveseļošanos.

  +3 [+] [-]

, 2017-08-05 20:06, pirms 7 gadiem
Skarbi..

  +1 [+] [-]

, 2017-08-05 20:40, pirms 7 gadiem
Pilnmēness, kad vecās un slikti izārstētās traumas dod recidīvu...ja jums zobā caurums, tas var nesāpēt vecā mēnesī, bet būs sāpīgs pilnmēnesī..
Atceramies Pekinas olimpiādi, kad tieši tas pats notika ar Olijaru un ķīnieti pasaules rekordistu - abiem atjaunojās vecās traumas..
Lai Laura veseļojas! Turies!

  -3 [+] [-]

, 2017-08-06 01:17, pirms 7 gadiem
vismaz ar vienu roku varēji izmest, būtu vismaz kaut kādi punkti, bet tagad nule un CAURI

     [+] [-]

, 2017-08-06 17:30, pirms 7 gadiem
Nav ko mest plinti krūmos. Grūtības rūda raksturu. Un vēl neesi Bolta vecumā (visu cieņu atlētam), Tev viss vēl priekšā, i veiksmes i neveiksmes, i šķībi, i garām, i labi un netik labi sasniegumi. Tā kā nestreso, saārstē traumu un atkal uz priekšu. Nav nekur jāsteidzas. Līdzjutēji pagaidīs. Gan tos 7000 izšausi. Lai veicas!

  +1 [+] [-]

, 2017-08-06 22:03, pirms 7 gadiem
Jūtu līdz Laurai. Bet nu, tāds ir lielais sports, traumas ir neizbēgamas.

Un, nedaudz ārpus tēmas- nesaprotu sporta fanus reizēm, grib, lai sporta meitenes ir skaistas, bet, kad viņas pucējas un liek smukas bildes ar sevi, tad atkal nav labi. Mūžīgi neapmierinātie.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-06 22:09, pirms 7 gadiem
"Smagi domāt, cik labā formā esmu"!? Ja nespēj to formu realizēt, tad kaut kas tomēr nav kārtībā un ir pielaistas kļūdas. Vecais treneris nebija labs, jo bija konkrēti prasīgs. Kuru tagad vainos?