Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Serjogins un Helmane-Soročenkova uzvar Daugavpils pusmaratonā

Ints Megnis
Ints Megnis

Serjogins un Helmane-Soročenkova uzvar Daugavpils pusmaratonā
Dmitrijs Serjogins. Foto: Stirnubuks

Par skrējienu seriāla "Bigbank Skrien Latvija" ietvaros notikušā Daugavpils pusmaratona uzvarētājiem svētdien kļuva Dmitrijs Serjogins un Karīna Helmane-Soročenkova.

Vīriem 21,0975 kilometru distancē Serjogins finišēja pēc stundas, astoņām minūtēm un 19 sekundēm, par vienu sekundi apsteidzot Jāni Višķeru.

Savukārt trešais bija Latvijas rekordists Valērijs Žolnerovičs, kurš labāko divniekam zaudēja gandrīz divas minūtes.

Tikmēr dāmām Helmane-Soročenkova distanci noslēdza stundā, 20 minūtēs un 56 sekundēs, par gandrīz divām minūtēm apsteidzot Kitiju Valteri, kamēr trešā bija Lelde Neimande.

Desmit kilometru distancē labākie bija Jevgēņijs Turkins (34:52) un Baiba Šņoriņa (39:55), bet piecos kilometros - Artūrs Niklāvs Medveds (16:41) un Amanda Valtasa (19:44).

Nākamais skrējienu seriāla posms notiks 1. jūnijā, sportistiem atkal dodoties uz Latgali un piedaloties Rēzeknes pusmaratonā.