Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Video: Štrobinderi un Palameiki šķēpmešanas galvaspilsētā

Eduards Ozerinskis
Šī brīža labākie Latvijas šķēpmetēji dzīvo Talsos. Sportacentrs.com devās uz Kurzemes pilsētu, lai apciemotu Rolandu Štrobinderu un viņa tēvu un treneri Mārci Štrobinderu. Bet turpat Talsu 2. vidusskolas sporta kompleksā satika arī iepriekšējā dienā no ASV atgriezušos Latvijas rekordisti Madaru Palameiku un viņas tēvu un treneri Gintu Palameiku. Starp citu, šovakar Rolandam gaidāma debija IAAF "Dimanta līgas" posmā Romā, kur startēs arī Zigismunds Sirmais.
Vērtējums: +9
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2015-06-04 15:40, pirms 9 gadiem
Dejo ar zvaigzni muzons =]]

  +3 [+] [-]

, 2015-06-04 18:36, pirms 9 gadiem
Palameika ļoti simpātiska meitene! <3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-06-04 19:52, pirms 9 gadiem
Kas tur mūsu sportistiem ar to slimošanu, ļooti bieži to dzird - es biju lieliskā formā, bet saslimu.. tas teksts ir dzirdēts biežāk kā bijuši tie labie rezultāti!

Un tas ir dzirdēts ne tikai no v-atlētiem!

  +1 [+] [-]

, 2015-06-04 21:14, pirms 9 gadiem
sandis444444 rakstīja: Kas tur mūsu sportistiem ar to slimošanu, ļooti bieži to dzird - es biju lieliskā formā, bet saslimu.. tas teksts ir dzirdēts biežāk kā bijuši tie labie rezultāti!

Un tas ir dzirdēts ne tikai no v-atlētiem!
Jo sportistiem, kuri ir sasnieguši lielisku sportisko formu, novājinās imūnsistēm un neuzmanotie var ātri saslimt.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-05 08:24, pirms 9 gadiem
MACHA rakstīja: Jo sportistiem, kuri ir sasnieguši lielisku sportisko formu, novājinās imūnsistēm un neuzmanotie var ātri saslimt.
Jap, kā arī tas, ka Latvijā ir daudz vieglāk saslimt, redzot kā katru dienu mainās laika apstākļi.

Anyway, ja paši sportisti (pro) būtu izglītotāki, tad varētu vieglāk izvairīties no slimošanas. Jo labāk organisms "pabarots", jo mazāka iespējamība saslimt. Bet dažreiz redzot, kādu pārtiku ēd profi, tad rodas jautājums - kā viņi ir sasnieguši kko sportā. No rīta pamostas, ēst negribas, iedzer kafiju, tad 12:00 dienā tikai pirmā ēdienreize, nu sorry. Organisms prasa atjaunošanos pēc vakardienas vakara treniņa, bet cilvēks neko nedod. Disciplīna.