Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Dimanta līgas 1. posmā startēs arī Radeviča

Jānis Pārums

Dimanta līgas 1. posmā startēs arī Radeviča
Ineta Radeviča
Foto: AFP/Scanpix

IAAF Dimanta līgas 1. posmā, kas piektdien notiks Kataras galvaspilsētā Dohā, startēs arī Eiropas čempione tāllēkšanā Ineta Radeviča. Jau iepriekš Sportacentrs.com ziņoja, k a Dohā startēs Latvijas rekordists šķēpmešanā Vadims Vasiļevskis un lodes grūdējs Māris Urtāns.

Šodien publiskoti oficiālie dalībnieku saraksti un starp tiem atrodami arī trīs Latvijas sportistu vārdi un uzvārdi. Jau iepriekš informējām, ka dalību sacensībās Dohā apstiprinājuši Vadims Vasiļevskis un Māris Urtāns, tagad zināms, ka Katarā tāllēkšanas sektorā izies arī Eiropas čempione un Latvijas rekordiste Ineta Radeviča. Starp Radevičas konkurentēm būs četras Krievijas tāllēcējas, divas brazīlietes, tostarp olimpiskā čempione Maurena Magi un citas. Kopumā tāllēkšanas sektorā izies 10 sportistes.

Nopietna konkurence šķēpmešanas sektorā būs Vadimam Vasiļevskim, jo Dohā startēs arī titulētais norvēģis Andreass Torkildsens, soms Tero Pitkemeki, vācietis Matiass de Cordo, čehi Petrs Frīdrihs un Viteslavs Veselijs, dienvidāfrikānis Johans Osthuizens, krievi Iļja Korotkovs un Sergejs Makarovs, kā arī ukrainis Oleksandrs Pjatņica. Lodes grūšanas sektorā bez Māra Urtāna izies arī polis Tomašs Majevskis, amerikāņi Kristians Kantvels, Rīze Hofa, Daniels Teilors, Raiens Vaitings, krievs Maksims Sidorovs, baltkrievs Pāvels Ližins un kanādietis Dilans Ārmstrongs.

Tāpat Dohā startēs arī tādi pazīstami vieglatlēti kā Valters Dikss (ASV, 200 metri), Alfrēds Kirva Jego (Kenija, 800 metri), Donalds Tomass (Bahamas, augstlēkšana), Gerds Kanters (Igaunija, diska mešana), Virgīlijs Alekna (Lietuva, diska mešana), Elisone Fēliksa (ASV, 400 metri), Lolo Džonsa (ASV, 100m/b) un citi.

Izmantotie resursi:
iaaf.org

  +1 [+] [-]

, 2011-05-04 21:56, pirms 13 gadiem
Jācer ka mūsu vieglēti veiksmīgi nostartēs.Jāteic kā labākas izredzes augstu vietu iegūt ir Radevičai un Vasiļevskīm,bet Urtanam būs grūtak.