Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Vieglatlētikas izlases galvenā trenera amatā atgriežas Krūms

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vieglatlētikas izlases galvenā trenera amatā atgriežas Krūms
Vieglatlētikas izlases treneris Edvīns Krūms
Foto: Romāns Kokšarovs, f64/Sporta Avīze

Vakar norisinājās Latvijas Vieglatlētikas savienības valdes sēde, kurā par vieglatlētikas izlases galveno treneri apstiprināts Edvīns Krūms.

"Paldies par izrādīto uzticību. Darba šobrīd ir daudz – jākomplektē izlases sastāvs Prezidenta balvas sacensībām," pirmo darāmo darbu sarakstu nosauca Edvīns Krūms.

"Neilgi pēc tam ir Eiropas komandu čempionāts, savukārt jūlijā un augustā – Eiropas un pasaules čempionāti dažādām vecuma grupām," teica Krūms. "Esam spēcīga komanda, tāpēc ceru uz ļoti veiksmīgu vasaras sezonu ikvienam izlases dalībniekam."

Iepriekš Latvijas vieglatlētikas izlases galvenais treneris bija Dmitrijs Miļkevičs, bet viņš pirms mēneša tika apstiprināts par Vieglatlētikas savienības ģenerālsekretāru.

Krūms amatu ieņēmis arī iepriekš, bet pēdējos gados viņš trenēja gan vieglatlētus, gan dažādu citu sporta veidu pārstāvjus, kuriem palīdzēja sagatavoties sezonai. Tāpat viņš bijis viens no Latvijas labākajiem 400 metru skrējējiem, deviņas reizes kļūstot par Latvijas čempionu.

Izmantotie resursi:
https://athletics.lv/lv/article/248...