Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Mežaparkā bauda sportot

Andrejs Siliņš

Mežaparkā bauda sportot
Foto: Sporta attīstības centrs

Mežaparkā turpinās projekta "Bauda skriet Mežaparkā" attīstība. No šodienas pilnā apjomā darbu ir sācis nomas punkts, kurā par ļoti draudzīgām cenām ir iespējams iznomāt skrituļslidas un velosipēdus. Viss ekipējums ir pilnīgi jauns un ļoti augstas kvalitātes.

Jau iepriekš ir ziņots, ka BAUDA SKRIET MEŽAPARKĀ projekta ietvaros ir iezīmētas trīs dažāda garuma trases – Sportland trase ( 2 km garumā ), Fit Line trase ( 3,3 km garumā ) un Nike trase ( 5 km garumā ). Tagad katrs var izvēlēties trasi, kura ir viņam pa spēkam, nemaldoties Mežaparka daudzajos celiņos.

Ir iesākta tradīcija, ka katru ceturtdienu plkst. 18:30 sākas skriešanas treniņš treneru vadībā. Tajās dienās pasākumos plānots iesaistīt arī Latvijā pazīstamus sportistus. Vienlaicīgi skriet gribētājiem tiks dota iespēja notestēt jaunākās NIKE skriešanas kedas, nosakot modeļus, kuri būs visvairāk piemēroti katram sportotājam. To palīdzēt izdarīs speciālists ar datora palīdzību.

Jau no nākošās nedēļas otrdienas, 8.jūnija, notiks speciāli treniņi nūjošanā. Arī šie treniņi iesāksies plkst. 18:30.

BAUDA SKRIET MEŽAPARKĀ nomas punkts ir uzstādīts krustojumā, kurā sadalās Mežaparka galvenā aleja. Tajā pašā vietā iesākas un finišē iezīmētās trases. Visas šīs aktivitātes ir pakārtotas vienam mērķim – sagatavoties NIKE RUDENS SKRĒJIENAM, kurš notiks 4.septembrī. Pieteikšanās šim skrējienam tiks atklāta vistuvākajā laikā.

Informāciju sagatavoja
biedrība “Sporta attīstības centrs”

  +1 [+] [-]

, 2010-06-02 22:12, pirms 14 gadiem
Eu Siliņ!

Kam te ir domāts pasts ja tu viņu nelasi, un nelasi savus komentārus iekš rakstiem????

nomaini tak beidzot rakstā par Kuldliigu, to ka tāllēkšanā uzvārēja Latvietis

     [+] [-]

, 2010-06-03 01:03, pirms 14 gadiem
bauda skriet ir ne tikai mezhaparka! bet apsveicami, ka vismaz kaut kas!