Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Ohuruogu cer triumfēt arī Berlīnē

Ohuruogu cer triumfēt arī Berlīnē
Kristīne Ohuruogu
Foto: AFP

Britu skrējēja Kristīne Ohuruogu, kura ir pasaules un olimpiskā čempione 400 metru skrējienā, bet šogad savainojuma dēļ nav bieži startējusi, apgalvo, ka līdz pasaules čempionātam būs vesela un tur cer atkārtot sasniegumu, ko guva pirms diviem gadiem Osakā.

"Es sevi neredzu kā esošo pasaules čempioni. Tas ir tikai papildus spiediens, kurš man patiešām nav vajadzīgs. Berlīni redzu tikai un vienīgi kā vēl vienu čempionātu. Gribu doties uz turieni un nostartēt patiešām labi," atzina britu sportiste.

Ohuruogu atzinusi, ka viņa būs pilnībā gatava startam pasaules čempionātā, kurš no 15. līdz 23. augustam norisināsies Vācijas galvaspilsētā Berlīnē. Paceles cīpslas savainojumu Lielbritānijas vieglatlēte guva jūnijā, tāpēc nevarēja piedalīties ne "Zelta līgas" posmā Parīzē, ne vairākos "Grand Prix" posmos.

Ohuruogu, kuras personiskais rekords ir 49.61 sekunde un sasniegs pirms diviem gadiem pasaules čempionātā Osakā (pērn Pekinas finālā viņa finišēja pēc 49.62 sekundēm – aut.), šogad labākajā startā 400 metru distanci veikusi tikai 51.14 sekundēs, kas sezonas rangā dod tikai 25. vietu.

Sezonas līdere 400 metros ir amerikāniete Sanja Ričardsa (49.23), kurai pieder pieci no septiņiem ātrākajiem skrējieniem šogad (pārējie divi, tostarp sezonas otrais ātrākais skrējiens (49.29) - krievietei Antoņinai Krivošapkai, kura personisko rekordu, salīdzinot ar pagājušo gadu, labojusi par gandrīz divām sekundēm).

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk
iaaf.org


, 2009-08-01 12:07, pirms 15 gadiem
"sezonas otrais ātrākais skrējiens (49.29) - krievietei Antoņinai Krivošapkai, kura personisko rekordu, salīdzinot ar pagājušo gadu, labojusi par gandrīz divām sekundēm."

Krieviņi atkal ķērušies pie zālītēm...
, 2009-08-01 12:22, pirms 15 gadiem
Baraks Osama rakstīja: "sezonas otrais ātrākais skrējiens (49.29) - krievietei Antoņinai Krivošapkai, kura personisko rekordu, salīdzinot ar pagājušo gadu, labojusi par gandrīz divām sekundēm."

Krieviņi atkal ķērušies pie zālītēm...
Pie tautas medicīnas
Foto: Reuters/Scanpix
4

Diskvalificēti Pekinas pusmaratona skandālā iesaistītie skrējēji

LETA--DPA. Četri Pekinas pusmaratona skandālā iesaistītie skrējēji, tajā skaitā uzvarētājs, diskvalificēti no sacensībām, piektdien paziņoja rīkotāji.
Sisajs Lemma. Foto: AP/Scanpix

Etiopietis Lemma un kenijiete Obiri uzvar Bostonas maratonā

LETA--AP. Etiopietis Sisajs Lemma un kenijiete Helena Obiri pirmdien svinēja uzvaru Bostonas maratonā.
Artūrs Liepa. Foto: Latvijas Triatlona federācija

Pasaules maratona rekorda tempā vistālāk aizskrējuši Artūrs Liepa un Līga Velvere

No 4. līdz 14. aprīlim "Rimi Rīgas maratona" sezonas notikumu centrā – tirdzniecības centrā Spice – ikvienam interesentam bija iespēja izmēģināt pirmo reizi uz Latviju atgādāto īpašo pasaulē lielāko skrejceliņu, cenšoties izskriet vīriešu un sieviešu maratona pasaules rekordu tempos. Maratona pasākumi gaidāmi jau pēc nedaudz vairāk kā mēneša - 18. un 19. maijā.