Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Bolts nestartēs Dimanta līgas posmos Parīzē un Lozannā

Bolts nestartēs Dimanta līgas posmos Parīzē un Lozannā
Juseins Bolts
Foto: AP/Scanpix

Pasaules rekordists 100 un 200 metru sprintā Juseins Bolts savainojuma dēļ nepiedalīsies Dimanta līgas posmos jūlija sākumā, taču būs atpakaļ ierindā augustā, kad notiks pasaules čempionāts.

28 gadus vecais Jamaikas sprinteris Juseins Bolts šosezon neuzrāda labāko sniegumu. 100 metros viņa labākais rezultāts šogad ir 10,12 sekundes, bet 200 metros – 20,13 sekundes. Pasaules rekordists abās distancēs (100 m – 9,58; 200 m – 19,19) šosezon jau izlaida Jamaikas čempionātu. Pagājušajā nedēļā viņa menedžeris Rikijs Simss norādīja, ka Bolts izvēlēsies vienu no divām iespējām – startēt Jamaikā vai Dimanta līgas posmos Parīzē un Lozannā.

Vakar jamaikiešu sprinteris apliecināja, ka arī sacensības Parīzē un Lozannā viņam ies secen. Pie vainas ir iegurņa savainojums, kas liedz pilnvērtīgi piedalīties sacensībās. "Esmu vīlies, ka nevarēšu sacensties Parīzē un Lozannā. Man patīk piedalīties šajās sacensībās, taču šobrīd neesmu simtprocentīgi gatavs startēt. Gaidu, kad varēšu atsākt pilnvērtīgus treniņus," sacīja Bolts.

Dimanta līgas posmi Parīzē un Lozannā notiks jau jūlija sākumā (4. un 9. jūlijā). Bolts tikmēr būs Minhenē, kur turpinās atlabšanas procesu, taču pēc tam atgriezīsies treniņos, lai gatavotos pasaules čempionātam, kur jamaikietim jāaizstāv Maskavā izcīnītie tituli. Pasaules čempionāts notiks augusta beigās (22.-30.) Ķīnas galvaspilsētā Pekinā.

Bolts šobrīd ir apņēmības pilns startēt pasaules čempionātā, taču skaidrs, ka veselības problēmas nenāk par labu gatavošanās posmam. "Mani ļoti satrauc gatavošanās pasaules čempionātam. Līdz Pekinai daudz kas būs atkarīgs no mūsu pārrunām ar ārstiem," atzina Bolta treneris Glens Milss.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
Business & Financial News, Breaking US &...

     [+] [-]

, 2015-07-04 19:18, pirms 9 gadiem
Hmm, vai kļuvis uzmanīgāks vai kā???