Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:130, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Krūms

Foto: Vecmeistaru peldēšanas sacensības "Baltic Amber Cup 2010"

Sākot no 20. februāra trīs dienas Daugavas Sporta nama baseinā Rīgā "The 2nd Baltic Amber Open Masters Swimming Cup 2010" vecmeistaru sacensībās peldēšanā spēkiem mērojās septiņu valstu pārstāvji.
Foto: Aldis Āboliņš


, 2010-02-25 09:16, pirms 14 gadiem
Dzeks pa 4.celinu sava laika viena Latvijas cempi nopeldeja VISAS (!) distances. Ja pareizi atceros, tad neuzvareja tikai vienā.
Skiet vins joprojam ir ari ceturta labaka laika ipasnieks pasaule 200m brasa B grupa.
, 2010-03-07 03:03, pirms 14 gadiem
yap, Valerijs Kalmikovs. un viss ir pareizi tekts, neuzvarets tikai viena
Roberto Puķītis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64
3

IZM: Sportistiem ir tiesības paust kritiku par sporta organizatorisko procesu

Sportistiem, sporta treneriem un sporta darbiniekiem ir tiesības brīvi paust uzskatus un viedokli, tostarp arī kritiku par sporta organizatorisko un pārvaldības procesu, un šādas tiesības, ja tās tiek izmantotas, ievērojot vispārpieņemtos ētikas principus un normas, ir aizsargājamas, aģentūrai LETA uzsvēra Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM).
Zeltenes Latvija basketbolistes pēc uzvaras izcīnīšanas
Foto: Ekrānšāviņš
5

''Zeltenes Latvija'' pasaules čempiones "Maxibasketbolā" (+video)

Grieķijā noslēdzies 12. pasaules čempionāts "Maxibasketbolā" (basketbols veterāniem), kurā šogad vislabāk klājās sieviešu izlasei Zeltenes Latvija, kuras kļuva par pasaules čempionēm vecumu grupā 55+.
Pagājušajā gadā Latvijas sieviešu izlase vecumu grupā 50+ EČ ierindojās ceturtajā vietā. Foto: No personīgā arhīva
1

Startē 12. PČ "Maxibasketbolā", Latvijas izlases tiek pie pirmajām uzvarām

Sestdien ar svinīgo atklāšanas ceremoniju Grieķijā tika dots starts 12. pasaules čempionātam "Maxibasketbolā" (basketbols veterāniem), kurā arī šogad piedalās vairākas komandas no Latvijas.