Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:130, Did:0, useCase: 3

Veterāni suminās savu laureātus

Jānis Pārums

Sestdien, 24. novembrī, Latvijas Sporta Veterānu (senioru) savienība (LSVS) svinēs savu 25 gadu jubileju un pasākumā "LSVS Sporta laureāts" sveiks tos veterānus, kuri šogad izcīnījuši godalgotas vietas pasaules un Eiropas čempionātos.

Pa dienu norisināsies LSVS ikgadējā konference, bet plkst. 17:00 sāksies "LSVS Sporta laureāts". Pēc tā notiks pasākuma saviesīgā daļa.

Kopumā pasākumā tiks pasniegts ap 150 piemiņas medaļu, kuras saņems ne tikai sportisti, bet arī treneri, tiesneši, sacensību organizatori, veterānu atbalstītāji un sponsori. Tiks apbalvoti arī LSVS 44. sporta spēļu uzvarētāji komandu vērtējumā. Interesanti, ka paredzēta "Godīgas spēles" balvas pasniegšana.

     [+] [-]

, 2007-11-19 13:42, pirms 16 gadiem
Prieks par mūsu Tukuma sporta veterāniem,kuri 2007.gada kopvērtējumā 26 Latvijas rajonu konkurencē ierindojās godpilnajā 1.vietā. Mums ir ļoti labi sportisti-Laila Kuriloviča PČ(Itālijā) senioriem trīssoļlēkšanā un sudraba laureāte augstlēkšanā,kā arī Eiropas vicečempione augstlēkšanā,Madars Breide-4.vietas ieguvējs PČ soļošanā un daudzi citi. Lepojamies ar to,ka mūs atbalsta Tukuma rajona padome un Tukuma pilsētas dome-PALDIES viņiem. Varu priecāties,jo pats arī LSVS 44.sporta spēlēs Kandavā savā vecuma grupā izcīnīju zeltu šķēpa mešanā. Kaut visos rajonos būtu tāds atbalsts sporta veterāniem,kāds ir mums. Un vēl vissirsnīgākais PALDIES mūsu Tukuma vieglatlētikas kluba prezidentam Modrim Liepiņam. Lai 24.novembrī izdodas jauks LSVS sporta laureāta pasākums!

     [+] [-]

, 2007-11-20 13:33, pirms 16 gadiem
Labi!

     [+] [-]

, 2007-11-23 23:07, pirms 16 gadiem
Visu cienu viniem.
Tikai es nelepotos ipasi par Madara Breides 4 vietu pasaules cempionaataa.Vins ar savu rezultaatu nebutu pirmais pie 20 gadus vecakiem viriem.
Tas tik taa pardomaam...

     [+] [-]

, 2007-11-26 12:10, pirms 16 gadiem
Cien.,Džeina!
Vispirms nosoļo kaut vai vienu kilometru un tad gvelz...Madars un visa vecmeistaru soļotāju divīzija Itālijā PČ bija savu uzdevumu augstumā!Arī Latvijā Madars Breide ir viens no spēcīgākajiem jaunākā gada gājuma veterāniem.Un ir patiess prieks par tukuniekiem, kad viņi salidojumā saņēma kausus par veiksmīgu startu LSVS 44.sporta spēlēs!